Moderatori/ce: dome, aladin, Moderatori
karamba je napisao/la:mali od palube , ja mislim da bi najbolje bilo da odustaneš od kupnje tog broda pa da ga ja kupim....
mali od palube je napisao/la:Meni ova polušuplja diskusija o dobrom ili lošem planiranju i nije baš sasvim jasna. Kakvo planiranje?! Ja sam bio na godišnjem odmoru.
mali od palube je napisao/la: Bili smo spremni, ako treba, drugi dan se vratiti u Vlašiće... Pa ipak je to godišnji odmor!
mali od palube je napisao/la:Meni ova polušuplja diskusija o dobrom ili lošem planiranju i nije baš sasvim jasna. Kakvo planiranje?! Ja sam bio na godišnjem odmoru. Grubi plan je postojao - doploviti do Dubrovnika, vidjeti zidine i vratiti se natrag. A i to ne nužno. Sve ostalo - kako more i vrijeme odrede. Vozili smo četiri tinejdžerice koje u redovnim kućnim uvjetima provedu 2-3 sata dnevno u kupaonici, a sad vode imaju samo za piće i pranje zuba. Bili smo spremni, ako treba, drugi dan se vratiti u Vlašiće... Pa ipak je to godišnji odmor! Najvažnija točka "plana" jest: da nam bude dobro! I tu je plan uspio u potpunosti. Sve ostalo rješavalo se u hodu.
karamba je napisao/la:to su gušti !
samo naprijed, i meni je san otič dolje na jug ,samo da vremena malo ulovim i kad krenem neče me bit briga ni za planiranje ni za buru !
karamba je napisao/la:problem je što ja nevolim nikom pametovat jer svi mi imamo svoje "probleme" , ali vjerujem da je 30 % vas što čoviku solite pamet vjerojatno taman došlo s posla putem ste vozili autom 80 na sat a bilo je dozvoljeno 60 ,napravili ste s tim činom 1000% opasniju stvar i onda čovjeka razapinjete po forumu što je gudom plovio po malo jačem moru (daleko od opasnog mora) , što plovi rizičnim brodom , a tu po forumu ima guda kojim bi se odavno plovidbena trebaal uzet ,isto raznih samogradnji ,motora upitnih i slično . Meni to nije jasno , čovik ima vrhunski motor veliku gudu jest da je ružna ko noč ali daleko je od neke predpotopne olupine , stvarno ne kužim u čemu je problem , čovjek krstari i komentira put na svoj način . Opet kažem vrhunski !
Vjerujem da je cijela ekipa uživala i mislim da mop tim činom nikog nije ugrozio više nego što mi svi potencijalno možemo nekog ugrozit , to što ima kartice a ne keš to me uopče nije briga ,ima pravo uživat ko i svaki drugi , čak mu zavidim !
treba svako povuč crtu pa najprije sebe pogledat .... dajte vi svi negativci svoje putopise ,đite ,prjeđene milje pa da svi naučimo kako se pravilno plovi,pristaje,ponaša i sl.
ma,neču se više zamarat tom temom , samo mi je žao što če i on s vremenom prestat pisat pa če osim ribara nestat i putopisci ,pa čemo opet razglabat praznu slamu i komentirat razne varalice koje nikad mora vidit neče
kad bi sve slike koje dobijem privatno na mail , stizale tu na forum kao nekad bilo bi pravih rasprava,,,zašto ???
Natrag na Priče s mora i uz njega, o ribarenju … ribama
Trenutno korisnika/ca: / i 8 gostiju.