Moderatori/ce: dome, aladin, Moderatori
josme je napisao/la:I di vam je u toj svoj priči Mop-ov brod ???
lupis je napisao/la:te cijene bi trebale bit brat bratu duplo niže
mali od palube je napisao/la:
"U drugom razredu osnovne (ja sam inače učitelj) naglasak u nastavi hrvatskoga jezika je na razumijevanju pročitanog teksta. "
".... Na državnom, općinskom, školskom, zadružnom i tko zna čijem sve zemljištu.... " (sadio je "pisac")
....Kratko i jasno: ono tamo je pomorsko dobro. Točka.... (gradio je "čičica)
mali od palube je napisao/la: Kod nas na jugu cijeli gradovi piške i kake u more, a ne samo barke. Kanalizacije koje su građene prije pedeset ili sto godina za nekoliko stotina tadašnjih stanovnika nekoga otoka danas se vrlo neuspješno nose s nekoliko tisuća turista ljeti. Primjeri od prije nekoliko godina su Susak, Unije, Ilovik... Na svim mi je tim otocima smrdila kanalizacija.
plavnik je napisao/la:Letimično sam pročitao par zadnjih postova...
Ja mislim da se sva privezišta trebaju naplaćivat!
Nisam zato da se dere ljude, ali nije naše more samo da se u njega prazne tankovi fekalija![]()
Mi kad idemo na skijanje sve nam naplaćuju, ne mogu se ni popišat bez da par kuna pustim!
Ako hoću na planinu, prvo moram platit, a kod nas je problem ako moraju platit bovu pišljivih 10-30 € noć(Cijena pive na Oktoberfestu)
Neki dan sam noćio na obližnjem otoku i jedan Židov (narodnost) sa 20 m jedrilicom pola uvale zauzeo. Nije problem veličina jedrilice, nego se kreten cimom vezao za stijene i zatvorio prilaz plaži i rivi za nekih 15 m i tako noćio! I da je netko išao tuda po noći, eto sr@**a
![]()
![]()
Takve pak treba derat jer sam lud kad su bahati
Natrag na Priče s mora i uz njega, o ribarenju … ribama
Trenutno korisnika/ca: / i 9 gostiju.