Radio sam i ja..i dok sam dava drugu ruku na argolu zaboravio sam osusit pinel od vode i danas skuzio da sam sve zeznuo pa skidaj to...mislim da mi je lakse bilo smolu skidat kad sam laminira sa ishlapljenim ucvrscivavem.. sad sam ocistio brusio i dao ruku pa cekam sutra
"Nadam se da se svi slažu da kod deplasmanskih plovila stacionarni motor s osovinom nema alternativu što se maritimnih svojstava tiče." by Juraj
A ja nisam a? Motor vani, nove gume na damperu, ociscen izmjenjivac topline, servis turbine, sva nova gumena crijeva na motoru i cilom brodu, opituran motor na novo, izvadena dva tanka goriva, oprani, nova crijeva, zamijenjeni kablovi, odusci, ventili, filter mora. Dva mjeseca rada. Sve istestirano, još par sitnica i gotovo.
nadan se da cu i ja jos malo ko som. a do tad od rupice upasivanja orginalnog ispilanog popravljenog komada laminiranja gelcoata 2 ruke pa brusenje pa 2 ruke pa brusenje pa 2 ruke pa brusenje
Zadnja izmjena: riberer; 30. 04. 2023. (16:30); ukupno mijenjano 2 put/a.
Razlog:Da bi se fotografija vidjela direktno na forumu, potrebno je kopirati BBKod originalne fotografije (sa linkom)