Evo jedan ribolovni promašaj od jutros:
Zubi se slabo love
![Namiguje ;)](./images/smilies/icon_e_wink.gif)
Rijetki, pojedinačno, nikad lošije. Stalno nešto uništava onih par liganja koji preživljavaju u vrelom moru (arbuni, lovrate, ušate, kantre ...) Obzirom da sam potrošio najlon za predvez, a novi je negdje spremljen na sigurno
![Cool 8-)](./images/smilies/icon_cool.gif)
, nađem nekakav 0,70 i vežem noseću kiznu i grampin tek tako da se ide.
More je ohladilo, par dana bure napravilo je svoje. Jučer nađem taj novi najlon, stavim ga u torbu, ali terminal ne mijenjam. I tako sa dva lignjića od sinoć odem na pozišn tek toliko da se "užanca ne zatare". Istog momenta naravno opali zub cca 4 -5 kg, ja kontru, on kontru, i na pol puta, pogađate, puca onaj 0,70 (jebem ga ko ga stavio). Puca negdje na nosećoj (a zakleo sam se da više ne stavljam kliznu!!!). Je_i se Ab, sto puta si se opekao i još ti nije dosta.
Naravno, promjenim terminal, vežem novu noseću u tvrdo i grampin, stavim onog drugog lignjića (ima dobrih 5 deka), naješkam i odmah bum .... zub 4,5 kg je u barci. Opet je opalio na noseću.
Putem do kuće sretnem frenda i zamolim ga da mi opali vritnjak. On me u čudu gleda, ali ga i dalje molim
![Other :Other9:](./images/smilies/9.gif)
. Opizdi on mene nogom, ništa mu nije jasno, ja mu zahvalim i odem doma. Valjda ću sada zapamtiti.
Pouka: Pametan uči na tuđim greškama, a budala na svojoj.