Moderatori/ce: dome, aladin, Moderatori
Kvarner76 je napisao/la:dede, pa ti ne razumijes umjetnost , more se malo nagnulo cisto zbog umjetnickog dojma ili mali plavac poceo djelovati. Opatija mi je jako blizu a ja se zazelio nasih juznih krajeva.
riberer je napisao/la:Ha, ha, ha, more je "ravno" samo iz barke, a ponekad ni to, jer je u igri perspektiva.
Sa predpostavkom da pozicija sa koje je slikano nije ravna, odnosno da je povišena, što potvrđuju ove mocire kojih inače ne bi ni bilo, ova je fotka, barem mi se tako čini, savršeno ... vertikalna
dede je napisao/la:Kvarner76 je napisao/la:dede, pa ti ne razumijes umjetnost , more se malo nagnulo cisto zbog umjetnickog dojma ili mali plavac poceo djelovati. Opatija mi je jako blizu a ja se zazelio nasih juznih krajeva.
eeee.....viđiviđi....zaboravia da i plavac može proradit A ća ćemo...može i merlot ili barbera ili....;);)
riberer je napisao/la:Ha, ha, ha, more je "ravno" samo iz barke, a ponekad ni to, jer je u igri perspektiva.
Sa predpostavkom da pozicija sa koje je slikano nije ravna, odnosno da je povišena, što potvrđuju ove mocire kojih inače ne bi ni bilo, ova je fotka, barem mi se tako čini, savršeno ... vertikalna
Kvarner76 je napisao/la:dede je napisao/la:Kvarner76 je napisao/la:dede, pa ti ne razumijes umjetnost , more se malo nagnulo cisto zbog umjetnickog dojma ili mali plavac poceo djelovati. Opatija mi je jako blizu a ja se zazelio nasih juznih krajeva.
eeee.....viđiviđi....zaboravia da i plavac može proradit A ća ćemo...može i merlot ili barbera ili....;);)
Ma moze sve, to je najmanji problem hehe
dede je napisao/la:Kvarner76 je napisao/la:dede je napisao/la:Kvarner76 je napisao/la:dede, pa ti ne razumijes umjetnost , more se malo nagnulo cisto zbog umjetnickog dojma ili mali plavac poceo djelovati. Opatija mi je jako blizu a ja se zazelio nasih juznih krajeva.
Ma moze sve, to je najmanji problem hehe
Dobro da znam.....pa valjda će se nać dan da nešto od svih ovih velecijenjenih pića zajedno cugnemo:) Sa kraja....se podrazumjeva;)
riberer je napisao/la:Evo onda još jedne gobaste
Slikano kad je stara četvorka iza mene bila puna drva, pred povratak kući:
porer je napisao/la:Pa znaš valjda, 300, ko bratu
Natrag na Priče s mora i uz njega, o ribarenju … ribama
Trenutno korisnika/ca: / i 2 gostiju.