Da, lakše je sve organizirati kad sam složiš...
Uvik se može nać neki uski prostor u koji pašu satovi ili LED zaslon, a nema ništa drugo za baš tu stavit'.
Isto je i s lampicama. Obično ih ekipa stavi odmah isprid sebe, čime se zauzme dosta velik prostor, pod izlikom "nek su tu da ih lakše vidin'".
Ja ću lampice motora stavit' skroz desno uz bok natkabine, a brojač okretaja (4u1 instrument) na kojem su brojač okretaja, brojač sati rada, votmetar i temperatura vode također na neko zgodno misto... Od lampica ima tlak ulja, temperatura vode, grijači i punjenje baterije. Stavit' ću sklop kojim mogu regulirat osvjetljenje lampica, da noću ne svitle prejako (jedan mali prekidač negdi na ploči...).
Ključ za paljenje i zvučni alarm bit' će na okomitoj stijenci odmah desno... (ovo su samo ideje, ko zna kako će ispast na kraju

).
Također, mislin stavit' indikator (sat) razine nafte i ampermetar. Bit će tu i panel solarnog sustava, a kako sam počeo nabrajat' bit će i još štogod
Pošto smo par puta naručivali panele od aluminija tza neke klijente, sebi ću isto sredit' jedan s prekidačim/osiguračima/lampicama na kojem će bit' kontura broda sa svjetlima i indikatorima ispravnosti, da je sve na jednom mistu. To će doć' par sto kuna, a isplati se (inače nije baš par sto kuna, ali...)