Moderatori/ce: teranavis, dome, Moderatori
Viktor je napisao/la: Fascinira me jedna stvar , ako smo vec nacija trgovaca kako smo dosli do toga kad trgovat ne znamo ??? Dodjes spreman si potrosit pare , ali oni ih nisu spremni uzet ! Nemas osjecaja da ce itko potrudit malo vise ili ne daj bog poslovat u gubitku , ali si pribavit musteriju koja siri dobar glas .
dome je napisao/la:A, čemu onda ovakav ogorčeni stav prema trgovcima ?
Pa robe ima doma i to je raspoloživa odmah ali ti nisi spreman platiti traženu cijenu te ju tražiš po cijelom svijetu ali ni tamo je nisi uspio naći po tebi prihvatljivoj cijeni u roku koji ti odgovara......
Dakle trgovci su neznalice jer ti ne žele prodati svoju robu sa lagera ispod svojih cijena kako nebi poslovali sa gubitkom ?Viktor je napisao/la: Fascinira me jedna stvar , ako smo vec nacija trgovaca kako smo dosli do toga kad trgovat ne znamo ??? Dodjes spreman si potrosit pare , ali oni ih nisu spremni uzet ! Nemas osjecaja da ce itko potrudit malo vise ili ne daj bog poslovat u gubitku , ali si pribavit musteriju koja siri dobar glas .
BOJANK je napisao/la:Donekle se slažem sa obojicom i treba biti realan "trenutno" ( ma koliko to bude dugo trajalo-situacija unazad cca 2god. ) ! Ali zašto nitko nije, od trgovaca, istupio korak u naprijed pa bio malo pristupačniji ( između redaka pouzdaniji ) pa ponudio 2-3 propelera za test, pa koji ti paše kupuješ, a koji ne paše ponovno će se dogoditi slična situacija pa da ga ponudi na test i u najboljoj situaciji proda po naravno cijeni koja je kao novi propeler ! Svatko bi htjjeo proći povoljno, sigurno , a bez novca ako je ikako moguće ! Bez zamjerki, samo mislim da bi uz malo volje prodavao više i zarađivao više !
05zkra05 je napisao/la:Pisao si Brodomerkur 1.400 kn, zamjenska Solas 800 kn, a koliko te na kraju ispalo......
Trenutno korisnika/ca: / i 11 gostiju.