eh sad vec kada si pitao.
Prijatelji - nema nitko osim jednog frenda auto koji tako nesto moze podnit. taj frend je tu na hvaru i kao sto spomenih, neisplativo da s njim idem po motor.
poznanici - imam par ali to je ipak malo tezi teret i ne mogu nekog "zamolit" da 120 kila sam ukrca i donese i jos da bude pazljiv s time.
a opet nemaju rampe da se digne lako.
mislim... ne radi se tu o prijateljima i poznanicima
pitao sam konkretno za hp express ili ako netko koristi neciju slicnu uslugu. evo sam si spomenuo intereuropu, - samo me zanima iskustva sa njim (i slicnima) i dali je to adekvatno da se ne strga, polomi (savjet za pakiranje?).
ne trazim aka rođo savjete.
no dobro, izgleda da ce vlasnik dovest motor u split, tako da je vrlo vjerojatno moja briga rijesena. al isto ako netko ima neki savjet mogao bi nekome dobro posluziti stoga ako netko ima sto konkretno za savjetovat slobodno
p.s. bofa, nije mi u interesu se prepirat. zadnjih dana mi svasta na pameti i mozda pisem u malo nervoznom tonu, nemoj mi zamjeriti, al vjeruj da imam kog iz prve ruke da bi sredio vec prijevoz i sve. jednostavno ljudi se snalaze s onim sto imaju (i koliko $ imaju i koga poznaju), a za sve ostalo neki pitaju (ja sam ziheras i tu spadam) a neki glavom o zid pa nekad prođe ok, nekad ne.