Moderatori/ce: teranavis, dome, Moderatori
MV KRK je napisao/la:za taj motor ti paše anlaser od legendarnog renault 4 gtl,pa potraži za rezervu dok se još da nać.
MV KRK je napisao/la:za taj motor ti paše anlaser od legendarnog renault 4 gtl,pa potraži za rezervu dok se još da nać.
mpiva13 je napisao/la:Koliko se sićan isti je alnaser na stojadinu i yugu, samo vrti u drugu stranu, pa bi piksne, četkice i kučište tribalo odgovarat(možda i rotor, nisam siguran).Inače su ti alnaseri konstruirani za paljenje benzinaca pa ih udar kompresije kod jednocilindričnog dizela lako iskrivi.Obavezno potezati dekompresor i polako ga puštati prilikom paljenja.Istih sam i ja imao problema sa piksnama, zupčanicima dok nisam centrirao rotor koji se iskrivija, a posli uvištija puštanje dekompresora i nikakvih problema nije bilo.
neli27 je napisao/la:Več sam ranije napisao,anlaser od DMB i torpeda su isti vrte u lijevo,i nije problem u Anlaseru nego o rđi koja se sakupi na zupčaniku zamašnjaka i kod paljenja gura bočno zupčanik anlasera,kad nebi bilo vode u santinama do zamašnjaka to se nebi događalo,inače ti novi anlaser košta 1300kn u Rijeci.Zato nastojte da vam motori ne budu do kartera u vodi.
Trenutno korisnika/ca: / i 10 gostiju.