Moderatori/ce: teranavis, dome, Moderatori
josey je napisao/la:ne ljutim se samo me iznenadjuje kolicina gluposti koju si napisa u jednoj recenici.
ova slika je u rangu dizel smrdi benzin mirisi, i u rangu na efiju NIJE lakse i 3x brze napravit servis na vanbrodskom motoru?
dakle, to dizel smrdi benzin mirisi kolko me sjecanje drzi nije niko nikad napisa, nego san ja napisa da na tim vasim starim dizl drlama (a sto si i ti potvrdio na tvom ex brodu) uvik ima kap dvi dizela po motoru, negdi bali, pa odatle i miris dizela, pogotovo kad navecer ides spavat.
Miris dizela smo dakle rjesili?
Ulje, za koje si ti reka da je bilo prisutno i u tvom bivsem brodu, a i u sadasnjem, a dapace pohvalio si se na forumu kako gle zaista ne mora bit ulja u santinama i ne mora nista kapljat, balit i kako sve moze bit suho, (potpuno novo iskustvo) tako da ono sta san ja trubija u prazno preko godinu dana (a takli smo se i tvog pasata), srica na kraju ipak nisan trubija u prazno, i imam unutarnju satisfakciju da sam bio u pravu, no da se vratimo natrag na temu, dakle miris ulja, prljavstina itd itekako prisutna.
sad se opet vratimo na sliku koju si stavija,
da ja i ti sad prosetamo kroz 10 lučica, u svakoj bi nasli preko 50% brodova sa ovim "problemima" (problemima pod navodnike jer meni je to problem, vlasnicima ocito nije, jer ga ne rjesavaju, al to ne znaci da problem ne postoji samo se ignorira), al se kladim da u nijednoj lučici nebi nasli yamahu (ili bilo koji vanbrodski) sa pojedenom nogom.
Dakle kako ovo moze bit u istom rangu? 10/10 vs 0/10 je isto?
Servisi na dizelima i na vanbrodskima, napisao sam par postova o tome, ljepih dugackih argumentiranih, (a pri tome nisam nikad napisao da se servis napravi izmedju dvi pive na moru, al se u nuždi moze napravit i na moru) u kojima si ti sudjelovao, i u kojima ne zelis priznat da ja brze napravim servis na VB "s nogu" nego ti na svom unutarnjem. I ja mislim da si ti jedini kojem se to neda dokazat.
Tako da ni ovdje ne vidim kakve veze ima slika i tvoj komentar sa icim?
al evo, voljan sam procitat sto jos imas za rec i na koji nacin jos mislis degradirat vanbrodske motore?
To treba kamenovat vlasnika, al hebe se njemu, kad ima love za takav brod nije problem noge mijenjati.josey je napisao/la:friško, Z DRIVE na brodu od po milje eura
https://ibb.co/MCVMYRK
snimicu i ipssamo da ga ulovin
To treba kamenovat vlasnika, al hebe se njemu, kad ima love za takav brod nije problem noge mijenjati.josey je napisao/la:friško, Z DRIVE na brodu od po milje eura
https://ibb.co/MCVMYRK
snimicu i ipssamo da ga ulovin
Trenutno korisnika/ca: / i 3 gostiju.