ravno stopalo je napisao/la:Kad čitam ove tekstove od oliowee-a i od madija postajem zavidan na vašim slatkim brigama oko propela,kopči,okretaja,brzina i sličnih sitnica.
Šta bi dao kao i vi, konačno nađem brod po svom guštu,meni prihvatljive cijene,pa da odmorim glavu od problema, i da se zabavljam piljenjem kolumbi,mjenjanjem propela i kopči,,istraživanjem zvona,skidanjem tankova,plastificiranjem,mislim da nema ništa ljepše kad vidiš na kraju rezultat koji te zadovoljava makar ulupao gomilu para i vremena u to.
Oliowee negdje sam pročitao da ti je osovina duga 2 m;je to stvarno toliko dugo?
pa zaista je gust to sve sam ili uz malo pomoci sa strane sredjivati, ali moram priznati da mi je ovaj forum do sada bio od nezamjenive koristi, jako sam puno korisnih savjeta dobio i procitao ovdje, a sad koliko para toliko muzike, evo ja kao novopeceni vlasnik cca 5-6 mjeseci ovog plovila nisam imao pojma o dieselima , propelama osovinama a sad se s time mucim i koliko god je problema, veliki je gust kad se problem rijesi, nesto naucis i ides dalje.....
osovina 2 m!!! to sam napisao odoka nisam jos izmjerio ali tu je negdje, zapravo sad je brod vani i dok cekam da se tacek javi izmjericu tocno pa javim, i evo nisam do sad ni pomislio da je to nesto dugo previse.....
ja sam drugi vlasnik i otkrio sam do sada puno pogresaka prvog vlasnika ili mozda nedostatak novca i vremena, volje, sto ja znam cega, ali brod je dobar, relativno nov (5 godina) i sad je na meni red da pokusam nest slozit ,a novca nikad dosta, ali za jedno godinu dvije bi sve moglo bit na mjestu, svake godine malo
lp