2 porer
pa upravo sam mu suptilno napisao da NE KUPUJE tu brodicu.
Ako nije skontao, onda evo sad ti ivek pisem, ne kupuj, al boze moj tvoje pare.
Neko voli crne neko brinete neko plavuse, ti ocito volis tj svidja ti se windy 22hc, onda rokaj.
A osim toga, prvi je iskrenuo kantu govana na nas sve na forumu sa izjavama kako smo debili i kako kupujemo preskupe brodice da on to iskašira ko iz pičke. Toga se ne sjecas?
a onda su krenule druge stvar, pa je krenulo samo dalje, sa prozivkama itd. i onda da ja trpim i sutim na prozivke covjeka koji o moru ne zna nista ili zna jako malo? taj film nece niko gledat.
2 ivek
gle care,
ja sam vise svojim rukama na brodicama napravio neg si ti u zivotu vidio, i svi rade, plove voze...
ti si od kaširanog motornjaka od 12m i kako ti to odradis ko iz pičke, dosao do toga da bi kupio noviji (ne novi - noviji) vanbrodski motor za svoj gumi, a i ta odluka je teska i trajala je 10mj, da bi sad kupovao brodicu koncepta sa pocetka osamdesetih proslog stoljeca, i ocito si odlucio kupit, i onda kad ti se napise dda kupujes macka u vreci onda taj koji ti je to rekao je debil.
Al bitno da sam ja google majstor
dakle, kupi covjece, tvoje pare.
Nijednog, ali ni jednog covjeka neznam (a znam ih preko nekoliko sa ovim motorom) a da nema problema sa tim govnom od motora. Ne sa Z nogom nego sa motorom, bas motorom.
Dabogda ti nama bio sretan i zadovoljan sa kupnjim, i dabogda te motor sluzio do kraja zivota bez i jednog jedinog kvara.