Eto, ovo je pozitivan pomak
Ali ipak ... skoro sam to zaboravio, ako mi do sutra u jutro ne stigne pozitivna i (meni) vesela vijest o pomirenju (od obadvojice) putem pp-a, na vidiku je ban od dvije sedmice.
Da pojasnim (opet). Svađe uglavnom započnu neshvaćanjem šala ili duhovitosti. Započnu i nastave se radi toga što je nekome teško reći: "Prika, samo sam se šalio
" Pa padnu i teže riječi, pa ...
Nakon toga nastupa ponos:" ... ja se nemam što i komu ispričavati ... on je započeo prvi ... ja sam stariji ... ja se nikome ne ispričavam ..."
Radite kako vas je volja, ja sam umoran od toga da svaki put moram izigravati tumača misli ili riječi nekoga, te on je mislio ovo, te nije ti to baš tako i ... tako dalje. Sve to bez razloga ...
Napisao sam jasno i razumljivo
ovdje što mislim o tome. To vidi cijeli Forum i nije moja krivnja što je netko lijen čitati. Žalosno je i to što je trebalo za sve napisati uputstva ... kojih se gotovo nitko (čast iznimkama) ne pridržava. Većina nije u stanju ni citirati neki post, a da se to i razumije, iako i za to postoje
uputstva.
Odrasli ste ljudi, nadam se i razumni, ne ponašajte se kao djeca. Ne samo da je smiješno, nego je ponekad i žalosno ...
Moj je Sandučić u privatnim porukama pun. Uglavnom temama u kojima želim i nastojim pomiriti zavađene strane i izgladiti (vjerujte mi , zaista) nepotrebne razmirice.
Tek sada sam shvatio da mi je puno lakši način banirati ... i banirati ću