Moderatori/ce: teranavis, dome, Moderatori
opus je napisao/la:http://www.diamar.hr/view.asp?p=355&c=112
ili
http://www.lotos-marin.com/?uime=&sid=1 ... j=1&a=2137
borro je napisao/la:Znalci, trebam pomoć, gdje naći ovakav ili najsličniji ovome - nosač motora tj. amortizer, na motoru su dva a ovaj konkretno je iznad kopče
farymann je napisao/la:Jesu li kvalitetni amortizeri i impeler od igp split???
mateo_zd je napisao/la:farymann je napisao/la:Jesu li kvalitetni amortizeri i impeler od igp split???
Ja sam kupio kod njega impelere, još nisam stavio u pumpu. Ako ništa drugo bar su jeftini i trebali bi izdržati jednu sezonu.
farymann je napisao/la:ja sam danas zva u tvornicu ''igp'' i reka mi je svaki nosač je oko 250kn,poslat će mi pouzećem poštom i impeler gratis ,a pita sam ga za zadar,govori da nezna di ima.
Mali Dabar je napisao/la:farymann je napisao/la:ja sam danas zva u tvornicu ''igp'' i reka mi je svaki nosač je oko 250kn,poslat će mi pouzećem poštom i impeler gratis ,a pita sam ga za zadar,govori da nezna di ima.
Na mojem Volvu su nosaci motora od IGP-a i dobro izgledaju.
Ako odu opet cu uzeti iste.
Kakvi su njegovi impeleri,jeli netko ugrađivao,koliko duraju ???
Ja za sada sam stavljao Motomarinerove i odlicni su,povoljne cjene, Jonson je dobar ali nekako preskup,ionako minjam svake godine kad je brod vani.
Evoluzione je napisao/la:Mali Dabar je napisao/la:farymann je napisao/la:ja sam danas zva u tvornicu ''igp'' i reka mi je svaki nosač je oko 250kn,poslat će mi pouzećem poštom i impeler gratis ,a pita sam ga za zadar,govori da nezna di ima.
Na mojem Volvu su nosaci motora od IGP-a i dobro izgledaju.
Ako odu opet cu uzeti iste.
Kakvi su njegovi impeleri,jeli netko ugrađivao,koliko duraju ???
Ja za sada sam stavljao Motomarinerove i odlicni su,povoljne cjene, Jonson je dobar ali nekako preskup,ionako minjam svake godine kad je brod vani.
-I mene zanima kave su kvalitete ti od IGP-a ..........iako meni nisu skupi ovi od Jonsona!!!
Trenutno korisnika/ca: / i 16 gostiju.