Moderatori/ce: teranavis, dome, Moderatori
beba je napisao/la:eco coming split ali nije jeftin više se isplati kupit neki zaribali motor sa tim za 2000-2500 kn nego njemu plačat pun ku...
jmt je napisao/la:ceko samo zato sta mi odnosi više snage nego alternator ,anaser je lakši za popravak i to je to .Ako ga ko ima doma (dino ) sto da ne ukoliko ne želi baciti koju kunu više za ugradnju ako ne može sam ugraditi.Jednostavno priznajmo da je dino danas malo zastario.
pozdrav
skroza je napisao/la:JMT imas li slucano remenicu za alternator na Torpedu 9ks kaja ide na zamajac na one cetiri vide oko glavne matice zamajca
Poz.jmt je napisao/la:ceko samo zato sta mi odnosi više snage nego alternator ,anaser je lakši za popravak i to je to .Ako ga ko ima doma (dino ) sto da ne ukoliko ne želi baciti koju kunu više za ugradnju ako ne može sam ugraditi.Jednostavno priznajmo da je dino danas malo zastario.
pozdrav
bananko28 je napisao/la:di si ga nabavija i koliko si dao? dal misliš samo zamašnjak prebacit na motor koji imaš ili češ uredit ovoga?
dal je tonetko radio ili je to orginal zamašnjak?
skroza je napisao/la:Ja sam cuo da se zamajac balansira skupa sa radilicom pa provjeri kod mestra jeli to tocno prije nego ga samo zavidas na novu radilicu.
Trenutno korisnika/ca: / i 6 gostiju.