mini je napisao/la:Svaka ti čast pa zašto ga prodaješ? i kolika ti je cjena?
Nije više na prodaju - odusta sam od prodaje
nedavno sam nabavija motor 2 cil Diesel ali nije moga stati ( pre dubok karter, a istranka je plitka)
pa sam mislija nabaviti ili dalmatinku ili gradac, ali na kraju je pala odluka da istranka ostaje, a motor 2cil odlazi
Istranka je odličan brod za mene nije ni mali ni veliki bas u sredini - za ic na panulu, bacit koji parangal ili na lignje ( veliki brod velika briga, mali brod mala briga:) )
a sad bi sa ovim spojlerom tribala dobit jos po milje znaci putnih 6 do 6,5nm (sad je 5,5-5,7 ) ali to ce mo viditi
i usput tank za zivu jesku
trosak ugradnje nije veliki ako ces sam raditi ( nije neka mudrolija), ako das drugome onda je to paprena cijena
mene je brusenje izvanka iznutra + plastificiranje i kitanje izvanka + nosaci motora + plastificiranje iznutra + prepravljanje klupa cca 2000Eura / i nebi mi palo napamet sve ovo raditi da nije bilo kompenzacije
motor + generalka + osovina (propelu san ima) cca 1000Eura
natkabina 350Eura + sam sam je montira
spojler sam radim
i to na onih 2000eura za kupnju broda ispade da vridi 5500 a niko nece dati ni 4000, pa istranka ostaje
Na kraju sve ovisi za sta ti brod treba - ako ces se ic kupat dva put priko lita onda stavi pentu, a ako mislis ic malo cesce namore u ribe onda stavi diesel + pomocnu pentu