cijene motora na sajmu

O ugradnji, rezervoari, propeleri, dijelovi …

Moderatori/ce: teranavis, dome, Moderatori

cijene motora na sajmu

PostPostao/la intonak » 25. 02. 2010. (22:16)

Pozdrav
Evo jucer gledam motore na sajmu u Zg.Mene osobno zanima snaga oko 60 Ks i zamjecujem da u danasnje doba(recesije) svi drze cijene visoko .Jos najjeftiniji su lomatec i lombardini (oni i daju jos nesto popusta) dok drugi sve isto kao i prosle godine.Katastrofa
intonak
Member

Vrsta ribolova: sportski
Tip plovila: Istranka-cca 500kg gnjile plastike

Re: cijene motora na sajmu

PostPostao/la karlovacko » 26. 02. 2010. (02:46)

Slijede naputak vlade vezano za borbu sa recesijom. Naime, ako smanje cijene smanjit ce se i PDV a to barba Sukeru nece biti drago :lol: .
"good things come to those who wait"
karlovacko
Senior Member

Tip plovila: Fortis 590 Fisher / Suzuki 90 hp

PostPostao/la gambet » 26. 02. 2010. (18:48)

intonak je napisao/la:Pozdrav
Evo jucer gledam motore na sajmu u Zg.Mene osobno zanima snaga oko 60 Ks i zamjecujem da u danasnje doba(recesije) svi drze cijene visoko .Jos najjeftiniji su lomatec i lombardini (oni i daju jos nesto popusta) dok drugi sve isto kao i prosle godine.Katastrofa

Ma jesi ti skupija ponude ili opće bija u Zagrebu!? SVI daju popuste .Šta se tiće recesije daj mi navedi cijene repromaterijala u proizvodnji motora koje su pale zadnju godinu a da ne prićamo o cjenama prevoza , poreza itd.
Usput evo ti cjene bez popusta za 60 ks redom pa biraj (i prouči u čemu je razlika koja čini cijenu):Lomatec - Srb. 5999€, Lombardini - It.8364€, Sole - Šp.9017€, Vetus - Nl. 9564, Beta marine - GB. 10970€, Scam - HR 10471€, Nani - Fr.11514€, Yanmar - JP 12687€.
gambet
New Entry

PostPostao/la zore70 » 26. 02. 2010. (19:55)

Odavde bi odma trkom izbacija Lomateca zbog upitne kvalitete i ostavija Lombardinija i Solea u utrci kao najpovoljnije a ove druge...nije mi jasan Scam da je tako skup kao hrvatski proizvođač a prije par godina su imali savršene cijene u odnosu na svih..Biće su gazdama skupe registracije pila,hehe :lol:
Albert Einstein je svojevremeno izjavija: "samo su dvije stvari beskrajne: svemir i ljudska gupost...ali za svemir nisam siguran"
PRIJATELJI SU BRAĆA KOJU SAMI IZABIREMO
zore70
Old Senior Member

Tip plovila: MARCO 810+VM MD704LH-200KS

PostPostao/la karlovacko » 27. 02. 2010. (00:26)

gambet je napisao/la:
intonak je napisao/la:

Sto mislis sa izjavom da ne pricamo o cijenama prevoza? Pa ako je sta drasticno pojeftinilo recesijom to je prevoz.
Sto se tice poreza, kako za Japanca tako i za Hrvata, to smo htjeli-to imamo.
Mene u cijeloj prici sokiraju cijene koje si napisao te "mjesto" na ljestvici hrvatskog proizvodjaca. To nam govori gdje smo i sta mozemo ocekivati u buducnosti.
I jos nesto, jeste li vidjeli sto se dogodilo u Njemackoj sa trgovinom automobila kada su uvedene poticajne mjere vlade?
To bi bila replika/odgovor onim trgovcima/nakupcima koji tvrde da nema koristi od smanjenja cijela.
karlovacko
Senior Member

PostPostao/la primorac » 27. 02. 2010. (08:45)

zore70 je napisao/la:Odavde bi odma trkom izbacija Lomateca zbog upitne kvalitete i ostavija Lombardinija i Solea u utrci kao najpovoljnije a ove druge...nije mi jasan Scam da je tako skup kao hrvatski proizvođač a prije par godina su imali savršene cijene u odnosu na svih..Biće su gazdama skupe registracije pila,hehe :lol:

Bilo bi krajnje vrijeme, da se netko u Splitu ozbiljnije počne bavit izradom izmjenjivača topline, izradom zvona (SAE 7), nabavkom solidnog baznog motora... Osobno smatram da postoje potencijali, kako strojni tako i ljudski.
Ne odlučuje onaj koji izlazi na referendum, nego onaj koji broji glasove.
primorac
Old Senior Member

Tip plovila: Kvarnerplastika Raša "UČKA"

PostPostao/la karlovacko » 27. 02. 2010. (12:34)

Adriavinc ili Banko su to sasvim sigurno kadri ali im se vjerojatno ne isplati ?!
karlovacko
Senior Member

PostPostao/la madi » 28. 02. 2010. (07:25)

Prije tri mjeseca sam dobio ponudu za jedan motor od 115ks relativno prihvatljivu i jučera na sajmu nautike gledam taj isti motor je 800€ skuplji :thumbdown: , toliko o krizi i recesiji, ili nam se pak bliži ljeto.
madi
Old Senior Member

Tip plovila: GULL 745 // Nanni 175ks

PostPostao/la Pape » 05. 03. 2010. (19:35)

[quote="primorac"]Bilo bi krajnje vrijeme, da se netko u Splitu ozbiljnije počne bavit izradom izmjenjivača topline, izradom zvona (SAE 7), nabavkom solidnog baznog motora... Osobno smatram da postoje potencijali, kako strojni tako i ljudski.[/quote

slazen se, samo mi smo imberlan narod kojemu se nista ne isplati proizvodit...imamo razmisljanje tipa "ako se necu obogatit u tri miseca....ne isplati se", a da ne kazen koji smo potencijal u svemu imali dok sve nisu pokrali....tu temu ostavljan za politički forum...
Pape
Old Senior Member

Tip plovila: Jeanneau Islander 750, Perkins 4236

Natrag na Ostalo

Trenutno korisnika/ca: / i 31 gostiju.