O ugradnji, rezervoari, propeleri, dijelovi …
Moderatori/ce: teranavis, dome, Moderatori
Postao/la som » 31. 10. 2017. (23:27)
Neki dan sam kupio novi BMW. U autu sam dobio kacavidu, ključ 12/13 i nastavak za ključ za kotače. Da su ti aditivi potrebni sigurno bi mi dali dva-tri aditiva i jedan WD 40 u portapaku.
-

som
- Old Senior Member
-
- Tip plovila: Galeb
Postao/la teo_ribar » 01. 11. 2017. (11:05)
som je napisao/la:Neki dan sam kupio novi BMW. U autu sam dobio kacavidu, ključ 12/13 i nastavak za ključ za kotače. Da su ti aditivi potrebni sigurno bi mi dali dva-tri aditiva i jedan WD 40 u portapaku.
Ništa ne pomažem, samo se hvalim

˝Nema veze kakav je zakon bitno je samo da ga ti i policajac koji te kontrolira tumačite na isti ili sličan način ˝ by: el passo
˝Ma nema problema ako ga zabrane (MR), važno je da kontrole ostanu iste.˝ by: ab ovo
˝Kuster , a da se prestaneš drogirat ?˝ by: Lady M
-

teo_ribar
- Old Senior Member
-
- Vrsta ribolova: profesionalni
- Tip plovila: Adria 501...Yam 6ks 4T
Postao/la chomli » 01. 11. 2017. (11:37)
som je napisao/la:Neki dan sam kupio novi BMW. U autu sam dobio kacavidu, ključ 12/13 i nastavak za ključ za kotače. Da su ti aditivi potrebni sigurno bi mi dali dva-tri aditiva i jedan WD 40 u portapaku.
To stvarno ne treba ništa značiti... Znaš ono "Inženjer napravi proizvod da traje vječno, međutim problem nastane kad se u proizvodnju umiješa ekonomist"
-

chomli
- Senior Member
-
- Vrsta ribolova: sportski
- Tip plovila: Quicksilver 650 weekend / Mariner 115
Postao/la bobipu » 01. 11. 2017. (12:14)
chomli je napisao/la:som je napisao/la:Neki dan sam kupio novi BMW. U autu sam dobio kacavidu, ključ 12/13 i nastavak za ključ za kotače. Da su ti aditivi potrebni sigurno bi mi dali dva-tri aditiva i jedan WD 40 u portapaku.
To stvarno ne treba ništa značiti... Znaš ono "Inženjer napravi proizvod da traje vječno, međutim problem nastane kad se u proizvodnju umiješa ekonomist"
Potpuno se slažem sa ovom izjavom...

...a za onu iznad..ha ha....nisu ti dali ni ulje ni filter pa ih povremeno treba izmjenit..ili misliš da nije potrebno pošto nisi i to dobio u gepeku?!..hahaha...no sikiriki....samo pišem šta mislim...

kuraja do jaja
-

bobipu
- Senior Member
-
- Vrsta ribolova: sportski
- Tip plovila: Marušić 21
Postao/la som » 01. 11. 2017. (20:35)
Uopće nisi shvatio. To neki dan je hiperbola. Bilo je to dosta davno. Nisam to napisao da bi se hvalio već da bi slikovito iznosio svoje mišljenje. Nigdje ne piše staviti aditiv svakih 50-100 000 km ili ga zamijeniti jer je već u motoru. A zna se da se raznorazni aditivi stavljaju u ulje kad je motor dao svoje i pred prodaju istog.
A šta se tiče ulja i filtera to ti daju u svakom autu ali ne u gepeku nego u motoru i kažu kad bi ga trebalo promijeniti. Ne ljutim se.
-

som
- Old Senior Member
-
- Tip plovila: Galeb
Natrag na Ostalo
Trenutno korisnika/ca: / i 1 gost.