Budite upozoreni kad poslujete s firmom motonavis iz rijeke,cijene se mjenjaju preko vikenda.Prilikom kupnje novog motora suzuki 175 konja za koji mi je poslana jedna ponuda s popustom od 20 posto uz obrazlozenje kako je to stari model koji se vise ne proizvodi.Kako sam u potrazi za novim motorom koji je na lageru i ne treba dugo cekati,obustavljam daljnu potragu i odlucujem se za taj motor.gLuksic je rekao da negdi ide za vikend i da ga danas kontaktiram i uplatim novac.nova ponuda za isti motor sada ima samo 6 posto popusta,tj razlika u cijeni je sad 17000 kuna u korist firme motonavis.Odmah zovem nazad i pitam sto se to tamo dogadja,a s druge strane linije samo kmecanje i cviljenje,cujem Luksica samo nesto bla,bla,bla,zahvalim mu se na uzalud potrošenom vremenu i izrazim divljenje strucnom pokusaju prevare,sto se to dogodilo preko vikenda da je cijena starom i zadnjom modelu porasla za 17000 kuna ostaje misterija,dojam je da ta firma ne drzi do svog imidza i da pohlepa i glad upravlja njihovim poslovanjem
Edit,imam svu korespodenciju i kad uhvatim vremena objavim,sve crno na bijelom