Moderatori/ce: teranavis, dome, Moderatori
Shile je napisao/la:Nakon što se iscijedi svo ulje iz pete zavidam doljnju vidu i kroz gornju ubacujem dok god ne počne curiti van...
ab ovo je napisao/la:Tako se izbjegava da bude previše ulja. Inače odu semerinzi.
Shile je napisao/la:Uh..
Motor uspravno na stalku..odvida se doljnja vida da staro ulje iscuri vani...
Tada se doljnja zavida natrag, špricom se uzme ulje i tako nekoliko puta dok se ne pojavi na gornjoj vidi.Tada staneš i polako uzmeš gornju vidu sa brtvom i lijepo zavidaš na njeno mjesto...
Gumeno crijevo je naravno dublje u peti motora a ne direkt na rupi.I nema šanse da bude previše ulja kada je i tako gornja vida otvorena a iznad nje na 90% motora ima praznog prostora.
Miljon...ajd nije miljon puta al trocifreni je sigurno koliko sam ja sam puta to napravio...nije garancija al ipak nešto govori.
A nek oni pišu šta hoče...i internet znalci...
MURTER 600 je napisao/la:Shile je napisao/la:Uh..
Motor uspravno na stalku..odvida se doljnja vida da staro ulje iscuri vani...
Tada se doljnja zavida natrag, špricom se uzme ulje i tako nekoliko puta dok se ne pojavi na gornjoj vidi.Tada staneš i polako uzmeš gornju vidu sa brtvom i lijepo zavidaš na njeno mjesto...
Gumeno crijevo je naravno dublje u peti motora a ne direkt na rupi.I nema šanse da bude previše ulja kada je i tako gornja vida otvorena a iznad nje na 90% motora ima praznog prostora.
Miljon...ajd nije miljon puta al trocifreni je sigurno koliko sam ja sam puta to napravio...nije garancija al ipak nešto govori.
A nek oni pišu šta hoče...i internet znalci...
AH
Trocifreni broj.....samo ako imaš servisiranje vanbrodskih motora!
Ulje mijenjamo u pravilu jednom ili u iznimnim prilikama dva puta na godinu.
Trocifreni broj....koliko je to godina....
Imam neku godinu ali izgleda da se tebi moram obracati sa "VI"
Trenutno korisnika/ca: / i 15 gostiju.