Moderatori/ce: teranavis, dome, Moderatori
kpt je napisao/la:dmeter je napisao/la:kpt je napisao/la:pozzz svima
solas sam dobio cijenu u zapresicu....rjesavaju se lagera pa su takve cijene i za dimenziju 10x12....pa eto ako nekome treba u zapresicu se moze nabavit za tu cijenu 500kn. dobio sam i popust preko telefona, samo pristojnost
MG-mehanika, Prigorje-Zapresic
je li to ta tvrtka http://www.mgmehanika.hr odakle njima propeleri na stranicama imaju samo neke opruge
je kolega to je ta firma, nema na webu nigdje ponude, samo ih nazovi slobodno
oni su ti bili glavni zastupnici solasa i punili su valjda sve ove ostale ducane
vec dosta se ne bave time, rade jos za brodove i same brodove
ali imaju na lageru jos neki propela
kazem cijena je brutala, 500kn....prvo je oko 600kn al samo sam ljubazan bio zenska preko telefona odmah rekla da ide jos popust, i cijena je onda oko 510kn. da bar imaju 10x14 odmah to pazarim i ako bude osjetno lose nece mi biti zao 500kn
ovako ako uzmem manju propleu i svugdje su cijene cca 800kn razcaram se radi para i radi propele
macro je napisao/la:Bitan je maksimalan br. okretaja i brzina. Masa i oblik dna onda ne igraju ulogu u racunici, jer su prakticki uracunati. Tek kad ne znas okretaje ide kemijanje oblik trupa, tezina, brzina ...
Firmi je dovoljna sifra stare propele po kojoj uzimas manju, ili model i godiste pente.
Ps. vas dvoje 220, pa problem motoric..
Trenutno korisnika/ca: / i 32 gostiju.