plastifikacija propelera

O ugradnji, rezervoari, propeleri, dijelovi …

Moderatori/ce: teranavis, dome, Moderatori

plastifikacija propelera

PostPostao/la beba » 15. 09. 2014. (21:44)

beba
Senior Member

Vrsta ribolova: rekreativni
Tip plovila: maestral 710,marušić 580

Re: plastifikacija propelera

PostPostao/la Greco » 15. 09. 2014. (22:06)

To je ok kod takvih propelera, ja sam htio jednu moju propelu u rijeci plastificirat od
vanbrodskog, i nismo je na kraju, jer se plastificira na nekih 250c 20tak minuta i postoji
velika mogučnost da guma počne gorit-topit, a izbit se ne može jednostavno i vratit nazad,
šteta, inače sam felge plastificirao na autu i kao zašitita plastifikacija je zakon.
Greco
New Entry

Tip plovila: Kuster 550

PostPostao/la riberer » 15. 09. 2014. (22:13)

Kada već otvarate teme sa linkom na nnjjuuškalo, otvorite ih kako treba. Njuškalo se bavi prodajom i njegovi su oglasi limitirani vremenom, neki manje neki više, ali prije ili poslije nestanu ... klikneš na link, a ono: "ovaj je oglas prodan ili izbrisan" ... i što onda? Tema bez glave i repa ... bez glave pogotovo. :D

Neka vam ne bude teško kopirati barem osnovno, malo teksta i neku fotografiju, tako će tema imati smisla i kada je na nnnjjušškalu više ne bude.

Ovako:
Plastifikacija propelera (Powder Coating)

Predstavljamo vam inovativnu uslugu plastficiranja propelera .
Riješite se vječnog problema sa obraštanjem
Zašto plastificirati propeler?
Plastificirani propeler trajno je zaštićen od kavitacije.
Eventualno hvatanje užadi,što je ćesti slućaj u čarteru,ne oštećuje premaz a time i zaštitu.
Ne dolazi do otpadanja prajmera,što je redoviti slućaj i kod najboljih premaza.
Propeler ne morate čistiti svake godine do ćistog sjaja, dovoljno ga je oprati pumpom i nanjeti novi tvrdi Antifauling na plastificirani propeler.
Postupak rada.
1.Pjeskarenje propelera do čistoće SA 3 granitnim pjeskom 30/60 Mesch
Ovim se postiže idealna čistoća i hrapavos od 70 μm
2.Postupkom Flame Spray (Specijalna tehnika nanošenja polyuretanskog polymera) nanosi se najmanje 500 μm
Postupak se odvija uz temperaturu od 150 C
3.Nakon hlađenja propeler se ispjeskari sa 2 Bar i spreman je za nanošenje epoxidnog primera i tvrdog antifolinga

Cijene su vrlo popularne,a svrstane su u 3 kategorije i poćimaju od 150 HRK+ PDV za manje propelere.
Kada se radi o velikim propelerima koji se plastificiraju na licu mjesta cijena je po dogovoru.
Usluga dostupna u sljedećim županijama:
Dubrovačko-neretvanska
Splitsko-dalmatinska
Šibensko-kninska
Zadarska

Slika:
slika
I obavezni link ... dok još vrijedi: http://www.njuskalo.hr/servisi-plovila/ ... as-7056295

Je li to baš tako teško? ;)
... al kad sam jednom diga jedra na laganoj buri oduševio sam se, poskočila je kao živo biće i počela rizat površinu mora ka vruća pošada maslac... by brule
... i nemoze svjetlo bit mobitel :(... by josey
riberer
Moderator

Tip plovila: Elan T-401 - Tomos 18

PostPostao/la josme » 16. 09. 2014. (06:29)

..je.. ;)
... ajmo malo ... satnica.com ... povećajte si profit
josme
Old Senior Member

Vrsta ribolova: rekreativni
Tip plovila: luft-madrac

PostPostao/la tragos » 16. 09. 2014. (07:03)

ja sam to napravija sa svojim propelama prije par godina, i sve u svemu dobra stvar, nema vise raskanja propele svaku godinu, lagano skinit brusnon karton stari intonak i primer, i sta je dobro ne triba vise specijalni primer i intonak za propelu nego koristin hempel light primer i hard intonak. jedino triba in napomenit da se ne plastificira čelo propele di se naslanja matica da se nebi smanjila kontaktna povrsina radi djelovanja cinka
tragos
Member

Vrsta ribolova: sportski
Tip plovila: samogradnja plastika 7,10m

Natrag na Ostalo

Trenutno korisnika/ca: / i 15 gostiju.