plavnik je napisao/la:Ne bavim se Rabljenim motorima, tako da ne znam nikog tko ih kod nas uvozi. Iako sam u nautickoj bransi do sad mi nista slicno nije trebalo, pa eto ne znam di bi mogao nac koji rabljeni npr. Yanmar od 125 KS ili sl. Kod nas ga ne mogu nac!
Nisam dugo na ovom forumu, ali ne mogu se pohvalit da sam dobio neki savjet. Ovdje vrvi pametnjakovicima koji se najvise vole prepucavat i sprdat. Cast izuzecima. (pozz Tera)
Kas si tako pametan i tako dobro znas Njemce i Talijane, mozda bi onda mogao stavit koji link i drzat se teme, ili ces ostat u offu?:
AJ dati malo pojasnim..ne bavim se ni ja Rabljenim motorima,samo zastupam,prodajem i uvozim nekoliko brendova motora,kopci,propelera...necega...da sad ne ispadne reklama...pa isto znam di i kako se sta moze nabavit kad zagusti....i iz rukava bi ti moga nabrojit barem desetak adresa di bi trazija motor za sebe u Italiji,Njemackoj,Austriji...
Kad sa nekim na forumu ulazim u raspravu onekoj temi onda nastojim vidit sa kime pricam,jeli neko totalni amater,jeli nesto zna,jeli strucnjak,da znam koji su mu dosezi..staz na forumu,mladost ili starost izrazena u godinama nemaju veze,bitno je kako se kaze, "koliko piza"' sugovornik...
A pogledom na tvoj dosadasnje sudjelovanje dalo se zakljucit da puno znas o motorima,znas mane,prodajes dijelove svih vaznijih brendova,u struci si....ako san falija ispricavam se ...
Nemoj zaboravit....ni ti ni svi mi ostali...da je ovi forum jedno javno misto koje je jako posjeceno i citano,misto di ljudi dolaze trazit osim razbibrige i savjet za svoje potribe,zamisli,dileme,probleme sa stvarima vezanim uz brodove plovidbu i ribolov....
Zato nije dobro ljude dovodit u dileme,u zabludu jer mnogi ne znaju razlucit,filtrirat ono korisno i istinito od ostalog....pa ispadne vise stete nego koristi...
A ti bi se odma svada,vrjeda...odma na zadnje noge...pa zato sta se mene tice nemamo se sta vise pricat...ni slova..
Albert Einstein je svojevremeno izjavija: "samo su dvije stvari beskrajne: svemir i ljudska gupost...ali za svemir nisam siguran"
PRIJATELJI SU BRAĆA KOJU SAMI IZABIREMO