Moderatori/ce: teranavis, dome, Moderatori
bobipu je napisao/la:E ovako,trebam montirat motor u barku( plastičnu),gumeni nosači,prednji gumeni ležaj,dali je neophodno montirat elastičnu spojku ili ne? Neki imaju neki ne,pa sad neznam u čemu je stvar.Dali u meštru koji montira jer svaki svoj pogled i iskustva ima! I još jedna stvar,perković u ponudi nudi ovako: prirubnicu statvene cijevi na oko mesing,a statvena cijev inox 316!! vecina ce recna se ta dva materijala baš i ne podnose na moru,galvanske struje itd itd....šta je najbolje na kraju?
bobipu je napisao/la:E ovako,trebam montirat motor u barku( plastičnu),gumeni nosači,prednji gumeni ležaj,dali je neophodno montirat elastičnu spojku ili ne? Neki imaju neki ne,pa sad neznam u čemu je stvar.Dali u meštru koji montira jer svaki svoj pogled i iskustva ima! I još jedna stvar,perković u ponudi nudi ovako: prirubnicu statvene cijevi na oko mesing,a statvena cijev inox 316!! vecina ce recna se ta dva materijala baš i ne podnose na moru,galvanske struje itd itd....šta je najbolje na kraju?
borro je napisao/la:Ima ovdje rečenih dosta pametnih stvari, ali Tacek (oprosti na ispravci), mislim da se ne može reći da se sve kombinacije ne podnose. Mislim da inox i mesing idu zajedno jer je meni cijeli osovinski vod od mesinga a osovina od inoxa i sve je u redu već 35 g koliko je star brod. A ako se ne varam ne vole se aluminij i inox, te brodnca u nekim kombinacijama. Za kombinacije treba malo pogledati kemiju, ali inox i mesing nema greše! Čak ima i ventila za vodu koji su kombinacija mesinga i inoxa.
Arbun je napisao/la:zavisi od kopče ja sam ima tm 345a dok nisam stavija gumenu spojku kopča je imala neugodan zvuk na minimumu
Trenutno korisnika/ca: / i 29 gostiju.