...a otpast će ti kuac!...
....naispravnije ti je ovo ka šta je Trogirski opisa, međutim ja se nisan tija zajebavat sa tim, već san nažulja kartom deverom cijev, ne u smjeru po dužini cijevi, nego okomito. onda izvana zaplastificira sa par slojeva, i cijev kao takovu uvatija plastikom za trup i kuvertu. tako san radija odlive sa krme. cijev je fi 50mm, odlivi gucaju vodu ko berlavi, a iznutra pvc cijev pošto je glatka, nikad ni jednog truna šporkice ne ostaje unutra...sve pići van. jedina mana ovih odliva je ....pazi na stvari...tipa manji mob, ključi od auta, ključići, gedori, i sl...ode u more za sekund....
...e da još jedna stvar, šta san se ja ka malo zajeba sa recimo prednjim odlivima...pošto je buža fi 50mm...dakle velika...kad ima mora grabe mi val i onda dižu more na kuvertu...triba san ih ukosit prema krmi, tj pomaknit za nekih 10-20cm put krme...ja ih ne razmišljajuči o tome (bleso) stavija da idu ravno...da san ih ukosija sve pet...doduše da se i ta baza riješit, ili stavit one đepove sa stranne na bokove di odlivi izlaze...ili napraviš čep za na kuvertu... za sad nisan ništa rješava po tom pitanju...ne smeta mi jer svo more koje dođe...ode brzinski put krme na druga dva odliva...jedino šta je ka kuverta mokra, al opet bila bi mokra i od polivanja mora priko prove...tako da opet.... isti mi kua....