Moderatori/ce: riberer, teranavis, Moderatori
el passo je napisao/la:Evo kad je več o starinama riječ bio sam nedavno u garaži kod nekog tipa pogledati jedan stari drveni gliser koncipiran kao riva. On tvrdi da je riva, ali nije jer nema nigdje niti jedan znak i ime modela. Inače gliser ima 5 metara, u otužnom je stanju i trebalo bi uložiti barem 10t eur. Unutra je i motor v6 benzinac. Ima sve palubne elemente kao i rive i sve bi to trebalo kromirati na novo. U kokpitu ima sjedalo za dvoje ljudi a nakon njega se nastavlja velika površina za sunčanje. Pogon je direktan. Paluba nije u tako lošem stanju. Tapicirung kokpita je crvene boje i dosta je propao tj trebalo bi ga zamijeniti. Naravno ne treba ni govoriti da je pala ljubav na prvi pogled
porer je napisao/la:Karlo, poslikat ću danas. Ne vjerujem ni ja u tu brojku ali kad se pogleda način gradnje i detalji nije nemoguće. Također želim kontaktirati vlasnika da se u potpunosti uvjerim. U svakom slučaju, brod je impresivan.
El Passo, mislim da znam o kojem brodu govoriš. Veli Vrh, Partizanski put, tamo se nalazi?
Trenutno korisnika/ca: / i 10 gostiju.