Moderatori/ce: riberer, teranavis, Moderatori
Trogiranin je napisao/la:
Prošiveni skaj sa spužvicom imaš u Splitu butiga Varoš ul. Kralja Zvonimira 57 tel.021/548-009 a metar dužni ovoga šta sam ja sebi stavija je 125,00 kn. Ja sam pravio šablon od kartona i onda krojia skaj. Lipija sam neostikom jer ne topi spužvicu reka mi tip u butigu tako i sve je ispalo ok.
Trogiranin je napisao/la:Mislim da ne ! Neznam , trebalo bi negdi sa strane probat eventualno sa acetonom ili nitrom ali nisam uvjeren da može.Ja sam sebi doma i pluto sa njime zalipija na zid i lakira tri ruke laka za brode priko toga prije 16 godina pa mu još ni danas nije ni đava.
Trogiranin je napisao/la:Dobro se briše, a na kantunima di se više vata rukama kraj vrata od kabine sam stavija drvo. Za vlagu imam onaj skupljač vlage od Henkela sa nekom ogromnom ka tabletom unutra i mogu rać da je stvar prva liga i da se unutra svaku petnaestak dana skupi dec dva vlage zavisno od južine. To lipo izlijen vanka i sve ok. Nakon misec, misec ipo prominim tu tabletu kad se potroši i to samo zimi i to je to.
Trenutno korisnika/ca: / i 15 gostiju.