prošiveni skaj sa spužvicom

Sve ostalo što ne pripada niti jednoj gore navedenoj kategoriji

Moderatori/ce: riberer, teranavis, Moderatori

prošiveni skaj sa spužvicom

PostPostao/la skanap » 23. 01. 2009. (20:34)

kao sta naslov kaze ima li ga za kupiti gotovoga,ako ima di ga ima?ili triba trazit krojaca koji tapecira nesto ili slicno
Nemaš dopuštenje za pregledavanje privit(a)ka dodan(og)ih postu.
ko neplati kurbu plati likara...:)
>INOX NAUTIKA<
skanap
Member

Vrsta ribolova: rekreativni
Tip plovila: guc 7,15 sa kabinom volvo md21a 75 ks

Re: prošiveni skaj sa spužvicom

PostPostao/la Trogiranin » 23. 01. 2009. (21:48)

slika

Prošiveni skaj sa spužvicom imaš u Splitu butiga Varoš ul. Kralja Zvonimira 57 tel.021/548-009 a metar dužni ovoga šta sam ja sebi stavija je 125,00 kn. Ja sam pravio šablon od kartona i onda krojia skaj. Lipija sam neostikom jer ne topi spužvicu reka mi tip u butigu tako i sve je ispalo ok.
,a i kakav bi to lignjolov bio da se ne mora beštimat, te ja pitam ? BY zipi

Ovaj Trogiranin ...pa vidi mu lokaciju....,i ti bi njemu vjerovao..??...by LUPIS

Imat brod na livadi je isto ko i imat kravu, ne možeš plovit! ..... A KO BI DRUGI ..... LUPIS !!!
Trogiranin
Old Senior Member

Vrsta ribolova: sportski
Tip plovila: Galeb 6,75 Lombardini LDW 2204

PostPostao/la Robi » 23. 01. 2009. (23:25)

Trogiranin je napisao/la:
Prošiveni skaj sa spužvicom imaš u Splitu butiga Varoš ul. Kralja Zvonimira 57 tel.021/548-009 a metar dužni ovoga šta sam ja sebi stavija je 125,00 kn. Ja sam pravio šablon od kartona i onda krojia skaj. Lipija sam neostikom jer ne topi spužvicu reka mi tip u butigu tako i sve je ispalo ok.

jeli se moze neostik skinit sa necim u slucaju potrebe, bez brusenja?
Robi

PostPostao/la Trogiranin » 24. 01. 2009. (06:27)

Mislim da ne ! Neznam , trebalo bi negdi sa strane probat eventualno sa acetonom ili nitrom ali nisam uvjeren da može.Ja sam sebi doma i pluto sa njime zalipija na zid i lakira tri ruke laka za brode priko toga prije 16 godina pa mu još ni danas nije ni đava.

Ovaj Trogiranin ...pa vidi mu lokaciju....,i ti bi njemu vjerovao..??...by LUPIS

Imat brod na livadi je isto ko i imat kravu, ne možeš plovit! ..... A KO BI DRUGI ..... LUPIS !!!
Trogiranin
Old Senior Member

PostPostao/la Robi » 24. 01. 2009. (10:56)

Trogiranin je napisao/la:Mislim da ne ! Neznam , trebalo bi negdi sa strane probat eventualno sa acetonom ili nitrom ali nisam uvjeren da može.Ja sam sebi doma i pluto sa njime zalipija na zid i lakira tri ruke laka za brode priko toga prije 16 godina pa mu još ni danas nije ni đava.

ja bi isto stavia u kabinu nekakvu oblogu, a ovaj skaj sta ti imas mi se izgleda odlicno. nego me zanima jeli se skuplja vlaga u spuzvi iza skaja, jeli dolazi do mirisa tufine? kako ti se pokaza bili skaj, jeli se sporkaje i jeli ga je tesko cistit?
Robi

PostPostao/la skanap » 24. 01. 2009. (20:34)

to i je najveci problem vlaga,mislin da bi najboje bilo skaj prisit na pluto pa sve tako na plastiku,to cu ja napraviti
>INOX NAUTIKA<
skanap
Member

PostPostao/la Trogiranin » 24. 01. 2009. (21:15)

Dobro se briše, a na kantunima di se više vata rukama kraj vrata od kabine sam stavija drvo. Za vlagu imam onaj skupljač vlage od Henkela sa nekom ogromnom ka tabletom unutra i mogu rać da je stvar prva liga i da se unutra svaku petnaestak dana skupi dec dva vlage zavisno od južine. To lipo izlijen vanka i sve ok. Nakon misec, misec ipo prominim tu tabletu kad se potroši i to samo zimi i to je to.

Trogiranin
Old Senior Member

PostPostao/la Robi » 25. 01. 2009. (12:02)

Trogiranin je napisao/la:Dobro se briše, a na kantunima di se više vata rukama kraj vrata od kabine sam stavija drvo. Za vlagu imam onaj skupljač vlage od Henkela sa nekom ogromnom ka tabletom unutra i mogu rać da je stvar prva liga i da se unutra svaku petnaestak dana skupi dec dva vlage zavisno od južine. To lipo izlijen vanka i sve ok. Nakon misec, misec ipo prominim tu tabletu kad se potroši i to samo zimi i to je to.

Di se moze nabavit taj skupljac vlage i koja mu je otprilike cijena?
Robi

PostPostao/la Trogiranin » 25. 01. 2009. (12:21)

Ima ti ga u Keruma tamo di su one sitnice za doma i košta mislim 86,00 kn sa jednom tabletom a sama tableta ti je negdi oko 70- ak kuna. Vidija sam i u Pevecu na akciji sa tabletom rezerve za mislim nekih 110,00 kn ali nisam 100 % siguran za cijenu bacija san oko samo u prolazu.

Trogiranin
Old Senior Member

PostPostao/la morskivrabec » 25. 01. 2009. (14:01)

ja bi preporucio jednostavno samo oblogu od pluta. skaj je zajebancija, radi vlage i šporkavanja, a pluto isto efektno izgleda
'Ko ne zna bestimat, neka kupi parangal
morskivrabec
Korisnik baniran

PostPostao/la jojoba » 25. 01. 2009. (15:43)

Ja se isto trebam upustit u oblaganje kabine na Gradacu 5.80.
Ideja mi je kao izolaciju stavit onu crnu spuzvu za izolacije i na to ic sa nekakvim tapeciranjem(tapet,skaj).
E sad me zanima kakve ste vi pripreme radili prije tapeciranja i izolacije...nekakve letvice za pričvrstit sve to...ili samo lipljenje (tapeta,skaja) na izolaciju.Nekako mi je logicno prvo postavit nakakve male letvice da se sve to moze zategnit i ucvrstit.... :think:
jojoba
New Entry

Tip plovila: Gradac 5.80+spojler +torpedo 9ks+Honda 4.5

PostPostao/la Trogiranin » 25. 01. 2009. (17:37)

Postavio sam letvice i radi pojačanja i radi mogućnosti za zavidavanje drvenih obloga u iste, zatim između njih izolacijski materijal i na kraju obloga.slika

Trogiranin
Old Senior Member

PostPostao/la draganm » 27. 01. 2009. (08:26)

Pozdrav ekipi,
da i ja postavim pitanje:
Kakva su iskustva sa oblaganjem kabine sa plutenim pločama, bile su nekad dimenzije cca 35 x 35 cm i debele 7 - 8 mm, neznam da li se još prodavaju, interesiraju me butige u Rijeci i okolici
draganm
New Entry

PostPostao/la skanap » 27. 01. 2009. (20:12)

pluto ima lipi efekt,samo je teko radit s njim,triba puno zivaca,pogotovo ako je tanko, zna pucat i mrvit se
>INOX NAUTIKA<
skanap
Member

PostPostao/la Trogiranin » 27. 01. 2009. (21:58)

Za pluto triba imat skroz ravnu podlog. Čak i ako se na mista slije malo više lipila kojim se lipi vide se te grudice i onda pet šest ruku laka. Ja imam pluto doma na zidu u kužini i super mi se pokazalo. Traje već 16 godina, samo sam ga jedan put do sada prelakira pridlani i sve je ok ali ponavljam podloga mora biti super ravna pošto su ploče jako tanke ove moje su bile samo 4 mm. Inače radi ga firma PLUTO iz Zagreba a nalazi se preko puta Zagrebačkog velesajma. Ima sam negdi i tačnu adresu ako pronađem javit ću.

Trogiranin
Old Senior Member

Natrag na Ostalo

Trenutno korisnika/ca: / i 15 gostiju.