jeli ko zna dali ima kupit neki noz ili skalpel koji ima zaobljen noz za skidanje viska silikona npr kad se zasilikonira uzljev od goriva , prozor itd pa za skinit onaj visak da ispadne nekako pravilnog oblika jer kad se brusi onda se moze ostetit đelkot a kad se skalpelom skida onda ostaju frizevi po plastici
dioklecian je napisao/la:to sa prstom dok je frisak ok ali meni se stvrdnija i sad moram otkinit visak i da ostane lipo oblikovano
E za to ima poseban nož, tu u Puli ima ga kupiti u jednoj željezariji, vjerojatno ćeš ga naći i u Splitu. Izgleda slično kao ona pi*darija za guliti krumpir.
mozes mi dat link na taj ducan ili telefon da ih kontaktiram neman ideju u kojoj zeljezariji bi moga trazit u Splitu, ne pada mi na pamet nijedan ducan u kojem bi to se moglo kupit kontaktira sam jednu firmu Bost koja radi nozeve za kozu , pa ako ne buden nigdi nasa onda cemi on napravit noz od celika to mi je ka jednino palo na pamet sta bi moga napravi
imas te patrone za skalper nož kupit u bricostrore u kastile, jedna starana je klasicna ostra, a druga je na vrhu polukruzna sad neznan jel to naljenjeno bas za kidat silikon al ja ga za to koristin. e da neznan jel ti moze uc u ovi standardni skalper nego imas posebne skalpere za to tako da provjeri
iz motora gredu okrugli dimovi (torpedo dizel) - by Uroš
Kad san ja bija skolarac....prije puno godina..... bilo je za kupit noze za rizat linoleum na satu likovnog .... oblik ostrice je bija u obliku slova U ... mozda bi to moglo posluzit !?