Postao/la lupis » 28. 11. 2010. (15:29)
htio sam još dodat ali mi je isteklo vrime....,baš bi volio sad vidjet koja je to oprema jer kad vidim najobičniju bovu ili crijevo ispuha made in itali u butigi dovoljno sam vidio...,stvarno je tema dobra(ne zajebavam) i zanima me koje to mi proizvode proizvodimo,a da su kvalitetni i povoljni cijenom ...?!?!
Svatko tko ima barku ili brod mislim da se uvik iznova čudi kad dođe u butigu , da ne postoji domaća varijanta najbanalnijeg i najjednostavnijeg proizvoda,onog za koji nije potreban kompliciran i skup proizvodni proces i za kojeg nije potrebno previše pameti!
Eto,mene stvarno zanima postoji li domaća bova,gumeno crijevo ispuha,prekidači,armirana crijeva,gotov inox rukohvat ili bitva,kolo timuna plastično drveno ili inox,navigaciona svjetla,stolica za kormilara,šparhet,brodski frižider,el.vinč,textura razna za tendu,tapicirung...,i di se to može kupit,ima li toga za kupit u Puli,Rijeci,Splitu ...???
Sve se svodi na pokoji konop i važ piture,te par kvalitetnih firmi koje svojim dijelovima i sklopovima kvalitetno mariniziraju uvozne baze.
Ako netko zna alternativu nek napiše jer možda sam ja neinformiran ,ali u svim bližim i daljim butigama onih stvari nema!
Zato ti je tema dobra,jer ja sigurno neću kupit talijansku bovu za 54 kn ako ima domaća zadovoljavajuće kvalitete za 53...,samo di,di,di????????
Sve su osobe i događaji izmišljeni.
Svaka sličnost sa stvarnim likovima i događajima je slučajna.