Moderatori/ce: riberer, teranavis, Moderatori
ab ovo je napisao/la: Pogledaj kako su barke vezali domaći. Ovo 2 x 20 kg ti je za rubriku zajebancija i vicevi. Sidro ti ne drži na pijesku.
MaliMravac je napisao/la:Znači ništa bez korpmorta, ono poštenog betonskog?
A ima toga već dosta pobacano u more. Neki se koriste, neki su prazni ...
Ne bi se htio vezat na nećiji, ali na njima ne piše ime .. pa ne znam...
Znači najednostavnije mi je baciti dva moja, ali da ne bi bilo onda ... što to bacaš u more .. ovo ono.
ab ovo je napisao/la:Da, sa naglaskom na poštenog, ali to nije tako jednostavno kao što misliš.
mario je napisao/la:S obzirom da sam uzeo veći i teži brod planiram pojačati postojeći vez.
Da li netko zna koliko je potrebno cementa i šljunka za izradu korpomorta u bačvi od 200lit?
Hvala na odgovorima!
Mario
mario je napisao/la:S obzirom da sam uzeo veći i teži brod planiram pojačati postojeći vez.
Da li netko zna koliko je potrebno cementa i šljunka za izradu korpomorta u bačvi od 200lit?
Hvala na odgovorima!
Mario
dome je napisao/la:piše ti lokaciji privlaka a, koja strana južnja (škrapavac) ili burnja (sabunike).Na južnjoj strani vidi san da zabijaju kolce u mulj ko na jezerima ako tako rade pari da u onoj mješavini pjeska i mulja jedino to i drži s obzirom da je jako plitko i da ljeti tramontana i maestral tamo diže prilične marete.
Marac je napisao/la:Za sidrenje koristim spiralno sidro dužine cca. 0,5m koje se uvrne u pijesak i drži odlično.
Inaće se sidrim ispred auto kampa San Marino - Lopar.
Trenutno korisnika/ca: / i 32 gostiju.