Moderatori/ce: riberer, teranavis, Moderatori
josme je napisao/la:Jednom sam se nasmijao na ovo,ali nije loša ideja:
viewtopic.php?f=10&t=106
volta je napisao/la:Ugradio bih tuš na krmi. Barka je VEN 590, spremnik vode od nekih 40l planirao sam postaviti na mjesto predviđeno za ugradnju unutarnjeg motora tako da procjenjujem da bi ukupna duljina instalacijski cijevi bila nekih 5m, dok bi vodu trebalo podignuti na visinu oko 1,5m. Molim ako netko može pomoći u smislu skice instalacije sa potrebnim djelovima, koju pumpu koristiti, presostat..., a sve jasno po principu funkcionalno i ekonomično (s naglaskom na ovo potonje) Unaprijed zahvaljujem!
morskivrabec je napisao/la:josme je napisao/la:Jednom sam se nasmijao na ovo,ali nije loša ideja:
viewtopic.php?f=10&t=106
Ne da nije loša ideja nego je to savršeno rješenje za sve koji ne pate od "šminke". Fino staviš na sunce i imaš toplu vodu za tuširanje.
Za razliku od ugradnje tuša košta jako malo, 50 do 100 kuna i funkcionalno je.
Koristio sam to godinama. Ništa ne bušiš na barci, nema nikakvih radova, a funkcionalno je jednako ko ugradbeni tuš osim ako na barci nema šest ljudi i baš svi se moraju otuširat.
I nisam koristio nikakve dodatne bidone ni kante, bilo mi je dovoljno originalno "pakiranje" od 10 litara, a ima ga kupit u svakoj poljoporvrednoj apoteci i u ovim velikim šoping centrima sad kad se počnu prodavat stvari za poljoprivredu jer to je u biti prskalica.
Trenutno korisnika/ca: / i 23 gostiju.