Vlasnik sam ofshore firme (Dalaware-USA) inaće hrvat živim ovdje...
...da li postoji bilo kakva šansa/način kupiti brod koji je već u hrvatskoj ali strane zastave , platiti vinjetu i voziti se bez straha da me država ne čeka iza čoška???
Moderatori/ce: riberer, teranavis, Moderatori
Jadranko je napisao/la:ofshore firme
primorac je napisao/la:Porezni raj, Dome...
primorac je napisao/la:Nitko nikom ne plaća ništa nikad
Jadranko je napisao/la:Dobro vraga mu hebem pa zar nema jedan kompletan odgovor...
vidim sve stručnjaci jedan do drugog kad treba nešto popljuvat a kad trebaš strvarno informaciju...
...ovaj od Soma mi je najjači post!
primorac je napisao/la:Članak 338.
Privremeno uvezena prijevozna sredstva u privatnoj uporabi mogu ostati u carinskom području u razdoblju, s prekidima ili ne, šest mjeseci za svako dvanaestmjesečno razdoblje.
Za potrebe stavka 1. ovog članka, da bi se prekinuo rok privremenog uvoza, korisnik postupka privremenog uvoza mora obavjestiti carinarnicu i postupiti u skladu s mjerama, koje ta carinarnica smatra prikladnim za sprečavanje nepravilne uporabe prijevoznih sredstava.
Carinarnica može odobriti da se prijevozna sredstva ostave na čuvanju ili popravku kod osobe koja je za takovu djelatnost registrirana i ima suglasnost carinarnice, iako je korisnik postupka privremenog uvoza napustio carinsko područje.
Ako je privremeno uvezeno prijevozno sredstvo ostavljeno na čuvanju ili popravku kod osobe koja nema suglasnost carinarnice, osoba mora o tome izvijestiti carinarnicu u roku od 8 dana od dana kada je prijevozno sredstvo primila na čuvanje ili popravak.
Trenutno korisnika/ca: / i 24 gostiju.