Meni jedva stvar ne ide u glavu
Ako netko želi ploviti npr. Jadranskom obalom i doći do Grčke i nazad, je to izvedivo sa B kategorijom ili se treba polagati C?
Moderatori/ce: riberer, teranavis, Moderatori
peroLA je napisao/la:c i b ti je isto.... samo c važi gospodarske svrhe.... s b moreš plovit van samo mislin da treba nešto dodatno za radio stanice...
Denis je napisao/la:peroLA je napisao/la:c i b ti je isto.... samo c važi gospodarske svrhe.... s b moreš plovit van samo mislin da treba nešto dodatno za radio stanice...
Kad polozis za radio stanicu (vhf) i imas dozvolu B onda imas pravo na C. Jedina mana sto istice svakih 5 godina i triba je produzivati odnosno imati lijecnicki za istu. Ona vrijedi i za međunarodnu plovidbu u zoni A1 (vhf-a). Meni je istekla davno i uvik je zaboravim produziti kad dodjem doma. Triba 40 kn biljega i lijecnicki za sluh i vid.. To sto imam brevet za kapetana duge plovidbe mi nista ne znaci..
Denis je napisao/la:Kad polozis za radio stanicu (vhf) i imas dozvolu B onda imas pravo na C. Jedina mana sto istice svakih 5 godina i triba je produzivati odnosno imati lijecnicki za istu. Ona vrijedi i za međunarodnu plovidbu u zoni A1 (vhf-a). Meni je istekla davno i uvik je zaboravim produziti kad dodjem doma. Triba 40 kn biljega i lijecnicki za sluh i vid.. To sto imam brevet za kapetana duge plovidbe mi nista ne znaci..
Trenutno korisnika/ca: / i 6 gostiju.