Vratašca za kuhinjicu

Sve ostalo što ne pripada niti jednoj gore navedenoj kategoriji

Moderatori/ce: riberer, teranavis, Moderatori

Vratašca za kuhinjicu

PostPostao/la el passo » 19. 07. 2014. (21:07)

Htio bi na kuhinjici na svojoj sessi napraviti mala drvena vratašca. U biti neću ih ja raditi nego ću to prepustiti jednom uvaženom meštru. No fali mi ideja kako bi to izgledalo. Okvirno bi dimenzije bile 50 x 50 cm. Htio bi da su dvokrilna. Molio bi vas ako možete nabaciti koju slikicu ili sugestiju sa vlastitog plovila ili nešto sa neta pa da odaberem ono što mi najviše paše. Hvala :thumbup:
Zadnja izmjena: riberer; 19. 07. 2014. (23:47); ukupno mijenjano 1 put/a.
Razlog: Naslov ...
Postoje samo dvije vrste forumaša. Oni koji sve znaju i oni koji misle da puno toga još moraju naučiti. Jedan mudar čovjek je zaključio....što više znam to sam više svjestan koliko neznam
el passo
Old Senior Member

Vrsta ribolova: sportski
Tip plovila: Bayliner ciera 2655 mercruiser 5.0 EFI bravo2

Re: pomoč

PostPostao/la M710 SEA PEARL » 19. 07. 2014. (23:04)

el passo je napisao/la:Htio bi na kuhinjici na svojoj sessi napraviti mala drvena vratašca. U biti neću ih ja raditi nego ću to prepustiti jednom uvaženom meštru. No fali mi ideja kako bi to izgledalo. Okvirno bi dimenzije bile 50 x 50 cm. Htio bi da su dvokrilna. Molio bi vas ako možete nabaciti koju slikicu ili sugestiju sa vlastitog plovila ili nešto sa neta pa da odaberem ono što mi najviše paše. Hvala :thumbup:

........... dva okvira od iroka ........ kantuni malo zaobljeni na frezu ................. u sredini dva komada malo plemenitije sperploce ........... par ruku laka ........ i to je to ....... :thumbup:
....................... to bi ti najbolje napravija kolega dendo .......... u nas kazu .......... daj materi dite ...... :wave:
LONGLIVELEGENDARNI :Happy31:
M710 SEA PEARL
Old Senior Member

Tip plovila: MAESTRAL 710 - VOLVO PENTA D2-40

Re: Vratašca za kuhinjicu

PostPostao/la pagus » 20. 07. 2014. (08:24)

Ja iznad sudopera imam ormarić od drva koji ne samo što je praktičan nego meni i lipo izgleda.
Gori na vrhu (na otvorenom) držim ključ od čepa za gorivo (ono sa šuvrom), manicu od vinča, peljar . . .

Danas možeš okov za vrata stavit lipši, staviš magnete da ti drže vratnice dok su zatvorene i neke lipe ručkice.

slika

slika
Pagus
pagus
Old Senior Member

Tip plovila: Adriatik 790 (IMR M33/T)

Re: Vratašca za kuhinjicu

PostPostao/la el passo » 20. 07. 2014. (16:38)

Hvala Pagus !
Lijepo izgledaju. Kod mene će morati biti u okviru. Također bi htio da imaju okomite ureze...dali će se sa glodalicom ili će biti sastavljeni od više komada sa zakošenim rubovima. To ću dogovoriti sa majstorom.

M710.....naravno....da.....će.....ih....radit....meštar.....Dendo...... :thumbup:
Postoje samo dvije vrste forumaša. Oni koji sve znaju i oni koji misle da puno toga još moraju naučiti. Jedan mudar čovjek je zaključio....što više znam to sam više svjestan koliko neznam
el passo
Old Senior Member

Tip plovila: Bayliner ciera 2655 mercruiser 5.0 EFI bravo2

Natrag na Ostalo

Trenutno korisnika/ca: / i 24 gostiju.