Znam da je vjerovatno miljon puta otvorena ova tema ali imam par pitanja. Ipak nalazio sam svakakve informacije i o motorima i svemu ali ipak rijetko ista za 2012 godinu a cijene i kvaliteta proizvodaca se mijenja, valjda.
Imam barku dalmatinku standardno uredena bez nadkabine i pete, unutarnji motor torpedo 9. Lijepa barka ocuvana koliko toliko sluzi svrsi za na kupanje i ribiciju ponekad, al htio bi je mijenjat na bolje malo.
Torpedo 9 dobar motor, al bucan i masan previse, zauzima puno mjesta, mislim sa tim prostorom gdje je motor da je stvari stavljat barka bi bila full fukcionalnia i cisca., s tim da je proveo 2 godine pod vodom, rastavljen na djelove sastavljen ponovo odlican je.
Zanima me koliko bi otprilke bilo ulaganje na recimo motor vanjski 15-20 konja polovni ili novi ( i nije toliko bitna cijena koliko preporuka kojega motora jer na internetu se cijene lako nadu, vozim manje od 100 sati godisnje ali poso bi i zaribat koji put u zimu i proljece tako da mozda bude i vise radnih sati, al imam i tomosa 4 za rezervu pa mozda njega koristit za ribanje)?
Stavljanje pete na barku njeni nedostaci i pozitivne stvari, otprilike cijena (da me ne odere kakav lokalni gelipter kad skonta da sam zelen, jer cu morat dat nekome da radi, poso bi u vise njih provjerit ponudu i cijenu al prvo ovako da vidim kako se cijene krecu) i da li je uopce potrebno stavljat ako je vanjski motor od 15 HP? Takoder peta zbog izlaska iz mora na barku na kupanju i ima li smisla konbinirat to s vanjskim motorom i hoce li ostat mjesta za izlazak i ulazak u more??
Opet o cijeni vrata za ulazak u kabinu, sto se podizu prema gore plasticna su raskilmana i nikakva, moze li se tu sto izkombinirat da ih promjenim vrata, i zakrpam plastiku na barci gdje su bila zasarafljena, da mogu opet sarafe busit u nju da se ne klimaju i jel to uopce moguce?
Takoder pukla mi je guma crna sta se proteze na spoju preko cijele barke valjda od sunca i starosti se istrosila, i to je pukla na krmi na kantunu na obe strane. Da li se moze guma zakrpat i sastavit kvalitetno ili moram uzimat novu i koliko kosta?
i za koliko bi mogo ukaparit torpeda sa svime osovinom, propelom, odvodom za hladenje i naravno samim motorom??
Mislite li da je mogu sam opiturat izvanka plastiku?
Koliko pitanja u PM ali zanima me sve okvirno, da znam sta trebam trazit koliko su cirka troskovi i iplati li se ista radit ili polit i uzgat.
Nadam se da sam jasan s pitanjima iako nisam iskusan, cito sam malo okolo i pokuso sam bit specifican s pitanjima koliko to moje znanje dopusta.
Unaprijed Hvala
Lijep Pozdrav