Postao/la peroLA » 24. 08. 2011. (10:18)
Hehe dobra tema, eto moje:
1. Nonetova Kvarnerka 330 + T 4
2. Nonetova Adria 410 + T4, kasnije Mercury 6
3. Nonetova Istranka + Mercury 6
4. Sada imam svoju Dalmatinku+natkabina s Dmb, a Mercury je pomoćni... ful je opremljena i stabilna, pa mi je super za vikend izlete po Kvarneru s curom, a i za ribolov i prijateljima dobio sam i gumija maestrala 330 starog, za do veza.. kojeg bi volio zamjenit manjim tako da ga mogu dignut na kabinu kad idem dalje...
5. Plan za sutra, imam ih ustvari dva, budući da volim Dalmatinku a uživam je sređivat postoji kratkoročan plan dodatnog uloga, pa da nabacim drugi opet unutarnji motor sa 2 ili 3 cilindra i iza spojler, plus još malo face liftinga, pa bi bio malo brži i još funkcionalniji.. samo mi je isplativost u pitanju budući da mi i DMB dobro služi i ima generalku.. Drugi ozbiljniji plan je poludeplasmanac do oko 7m, samo tu kako stvari stoje isplati se uzet jedino novi jer dat 20 i toliko eurića za npr starog galeba je besmisleno...Tako da ciljam na Nautiku 650UM, ova odluka oduzela je prednost od stare želje od Adriatika za kojeg sam odlučio da je ipak prevelik kad idem sam i ipak je dosta star itd... a Nautika je nova i brza, svejedno ću još jednom sve razmotrit prije same kupnje...
6. Tiha patnja je Adria 800, ipak iz labina sam i oduvjek gledam naše barke koje su mi ostale u srcu, jednostavno mi se sviđaju....
"Nadam se da se svi slažu da kod deplasmanskih plovila stacionarni motor s osovinom nema alternativu što se maritimnih svojstava tiče." by Juraj