sikira nemoj se sekirat i vrati se na prvu stranicu ove teme, skroz na kraju 1 stranice sam ja vec spomenuo felicia
i ljudi mogu samo potvrditi sikiru, to je isti brod, ja ga znam u crvenoj, plavoj i biloj boji,
radio sam cilu kareseriju od dizalice, fuchsov bager, 2 cil deutz, more je pojelo karoseriju pa sam
brači jureško radio novu od lima 2,5mm
brod ima dušu, stara gradnja na zakovice, čudo od materijala, stari materijal i nakon priko 130 godina još se drži i prolazi registar, samo tamo di je bio načet ili probijen i di je krpan tamo svakih par godina dođe veča fleka brodarskog lima, a onaj prvi još drži
inače kod dosta brodova se počnu limovi monjat nakon 10tak godina a ovaj mladič priko 130, ima fapa od ca. 200ks
prošli petak sam iša u šibenik na sajam, i znate koji je bio najlipši brod tamo, rex, stari remorker
viewtopic.php?f=10&t=5637također u splitu priko puta jokera lipi brod vridni, za zaljubit se njega
http://www.paluba.info/smf/index.php?topic=9740.0;wap2ali ima i drvenih i plastičnih oldtimera, triab vit kakva su vani pravila, i kakve statute imaju klubovi, meni bi bilo interesantno
triba se sitit bresta ili ima i concour de elegance ali za brodove
evo ovaj oltimer kod mene, plastični 1961 godište, libella princess, lipi gliser, baca izgledon prove na rivu