som je napisao/la: Kuglice su veličine 2mm i ušivene u rub zavjese i .........
A, to je ono tvrdo u donjem rubu koltrina u primaćoj ...... sad mi je ćaro
Moderatori/ce: riberer, teranavis, Moderatori
som je napisao/la: Kuglice su veličine 2mm i ušivene u rub zavjese i .........
dome je napisao/la:som je napisao/la: Kuglice su veličine 2mm i ušivene u rub zavjese i .........
A, to je ono tvrdo u donjem rubu koltrina u primaćoj ...... sad mi je ćaro
som je napisao/la:Pape je napisao/la:som je napisao/la:Ima u Bauhausa prave brodske šine za koltrine koje se zavidavaju u plafon.Aluminijske su i skoro neprimjetne, koristi ih velik broj proizvođača brodova, među ostalim i Scialino, prodaju se od 1m, 1.5 m, 2m i 3 m.Košta mislim oko 100 kn od 2m.Tražio sam ih po Italiji i nađem ih u Bauhausa u Zg. a da niko nije znao čemu služe.Neko je pitao kako da koltrina stoji uz prozor, dosta jednostavno u donji rub se ušije olovo, to rade meštri od koltrina i nije neka skupoča.
...ovi info ti je na mistu i točan ...ali ovo sa olovom, mislim da bi dobija uz zavjesu i brodsko zvono/a ...ono kad malo zavaja...za doma ovo riješenje je...
Ništa vas ne razumim pa kad brod vozi zavjese su skupljene trakom na kojoj je čičak a trebaju ti na sidru ili u portu a onda te olovne kuglice i te kako dobro dođu.Ko nezna olovne kuglice su u porubu i nigdje se ništa ne vidi a zavjesa stoji uz stsklo.
som je napisao/la:Jesi kad čuja za čičak? Na prednje prozore se ne stavljaju koltrine nego se zatvaraju izvanka.Kuckanja i tuckanja nema.
josme je napisao/la:Pijombo je za na najlon pa se napravi panula itd........ništa neznate.............
Kiana je napisao/la:som je napisao/la:Jesi kad čuja za čičak? Na prednje prozore se ne stavljaju koltrine nego se zatvaraju izvanka.Kuckanja i tuckanja nema.
Čuja san čuja,...vata ti se za bičve kad ono trčiš kroz drače u poju....
Znači kume, ti ono navučeš koltrine koliko triba i nda zalipiš donju stranu čičkom. E kad je tako, oda možeš i prednje prozore na taj naćin rišit (iznutra).
Jedino ne znan šta če ti onda pijombo?
Trenutno korisnika/ca: / i 32 gostiju.