Moderatori/ce: riberer, teranavis, Moderatori
Sveti ratnik je napisao/la:e i jos nesto...
bija mi covik stavit tendu na balkon reka cijenu ja zinija i razgoracija oci ka hobotnica kad je uvatis za gusu....
covik govori daj papir i olovku....ja da...
on pocea to ti je toliko ovo ti je toliko ovo ti je ovako tebi triba toga toliko patent ti je ovaki triba ti 3 kopci ti triba 16 puta 16 kuna........
onda san vidija da san dobro i prosa......
histrion je napisao/la:Vi ne razumijete mena, a ni ja vas.
Ja vam govorim da Jakopin prodaje vrhunski brod od deset metara za 90 000, a vi meni o parizeru i dinjama iz Plodina.
Ja vam govorim da brodogradilište koje u četiri godine proda 16 brodova (i od njih mora živit 20 ljudi) nema realne cijene, a vi meni neka gledam barke u lučicama i tulim na mjesec.
Jasno mi je da ima ljudi koji hvale Hyundai automobile - ali svi kažu: .... za taj novac ....
Ali mi nije jasno da za 40-50 000 Eura netko hvali Galeba. Ili Pičuljana za 120.
I ja bih hvalio (i vozio) Galeba da košta 25 000. Ali 50???
Sveti ratnik je napisao/la:e i jos nesto...
bija mi covik stavit tendu na balkon reka cijenu ja zinija i razgoracija oci ka hobotnica kad je uvatis za gusu....
covik govori daj papir i olovku....ja da...
on pocea to ti je toliko ovo ti je toliko ovo ti je ovako tebi triba toga toliko patent ti je ovaki triba ti 3 kopci ti triba 16 puta 16 kuna........
onda san vidija da san dobro i prosa......
histrion je napisao/la:... pa onda fino kupis Jakopina za 90 pa vozis.......
Ne. Pričekaš godinu-dvije pa kupiš Biskini Brosa za 25 pa voziš.
U međuvremenu voziš Gobbi ali Jakopina od brata.
karamba je napisao/la:.... ali mislim da se jakopini nemogu uspoređivat s našim malim brodograditeljima , oni su daleko ispred i po tehnologiji i po izradi i po pogonima i po timu i neznam po čemu sve ne . Uostalom njihove jedrilice i brodovi koštaju po par miliona € i slove kao top u svjetu a proizvode i manje , vjerojatno je taj grenline među manjima u ponudi?.....
josme je napisao/la:Ovo preselite u parlaonicu.
histrion je napisao/la:Vi ne razumijete mena, a ni ja vas.
Ja vam govorim da Jakopin prodaje vrhunski brod od deset metara za 90 000, a vi meni o parizeru i dinjama iz Plodina.
Ja vam govorim da brodogradilište koje u četiri godine proda 16 brodova (i od njih mora živit 20 ljudi) nema realne cijene, a vi meni neka gledam barke u lučicama i tulim na mjesec.
Jasno mi je da ima ljudi koji hvale Hyundai automobile - ali svi kažu: .... za taj novac ....
Ali mi nije jasno da za 40-50 000 Eura netko hvali Galeba. Ili Pičuljana za 120.
I ja bih hvalio (i vozio) Galeba da košta 25 000. Ali 50???
Trenutno korisnika/ca: / i 18 gostiju.