primorac je napisao/la:Tomi, ako već želiš raditi/graditi, najbolje je kupi kit formu nekog broda, pa radi sam sve do porinuća. Vjeruj, ima posla ko u priči. Trebat će ti prostor, vrijeme i novac. U Šibeniku je neka žena prodavala kalup za korito od Galeba 6,45m za nekih 500€ pa probaj to nać ako već želiš sve napravit sam. Tehnika stitch & glue nije se pokazala naročito uspješnom, nakon par godina pokazuju ase golemi problemi. Ovdje mislim na šperploču... Za manje kaiće, cca okolo 4 metra, još i nekako, a veće treba raditi u tehnici laminiranja, ili letvicama. Mišljenja sam da je ipak najbolje kupiti brod u kitu pa onda po svom guštu i mogućnostima ga završavati. Najjeftinije je kupiti Damora 580 /Gradac/ a za pogon 10 ks vanbrodskog, barka se dade lijepo srediti.
Znam da će sad uslijediti napadi, može ovo, ono, ali eto iznosim svoje mišljenje.
Od 6 metara ja bi odabra M600 i unutra neki mali motorić da ne viri il' skroz malo viri iz nad palube (neki mali Yanmar, recimo).
Spojler obavezno, uređenje u svom guštu... da se lipo sredit, brodić za dvoje, može se s njim i za par dana na put...
A stitch&glue nema problema, ne znam di si to čuo. U biti, čvrstoću laminata na lomove prilikom savijanja određuju krajnji vanjskli slojevi, pa je zato u uporabi sendvič materijal, kojim se uz uštede u masi dobije još i povećanje čvrstoće.
Ako se šperploča u s&g načinu koristi isključivo s epoxy smolom 8koja je, za razliku od poliesterske vodonepropusna i neosjetljiva na vodu), rezultat ne izostaje.
Najvjerojatnije si negdi vidio primjer di su koristili poliester, pa je špera propala.
Ljudi svašta rade zbog uštede, pa na kraju popuše
Ja planiram napravit ovaj mali fast skiff, čisto iz gušta, al' rekoh sve me više vuče na onaj aluminijski Quicksilver 4,10 (možda čak i manji,mislim 3,55).
nema održavanja, lagan ko pero, dobro ide s malim motorom, udariš-ispraviš-zaštitiš... Puno prednosti, skoro da i nema nedostataka...