Moderatori/ce: riberer, teranavis, Moderatori
lupis je napisao/la:koliko ja vidim,ta svrdla za bušenje ima svatko tko nije odrastao na kršu....
Marac je napisao/la:Od sidra do bove imam otprilike koliko je najveća razina mora, odnosno kad je plima, a od bokobrana koji glumi bovu imam cca 3metra, stavio bih i više ali je gužva.
lupis je napisao/la:kako to misliš,da se kadena ne isplati...,pa ča ni bolje vezat par metara lanca do korpomorta,kako bi ublažavao udare i na bitvu na barci a i na samo korpomorto,koje bi tad bilo i manje izloženo pomicanju.?
A?
Financijski se ne isplati naravno ako na kraju sezone nemaš namjeru to korpmorto izvadit(što bi bio red ako se ne misli više koristit,pa ne bi imali cemiter napuštenih korpomorta pod vodom).
MaliMravac je napisao/la:
To je uže iz jednog komada ili jedan komad ido do bokobrana, a drugi do čamca?
lupis je napisao/la:E,da ,i obavezno sikom napunit rupu,da ne bi iscurilo....
lupis je napisao/la:Mislin da je najbolje riješenje na tragu porerovog(oprosti mi što te spominjem),ali ja bi stavio torban-vijak i to s japanske strane ga ugurao,a s "naše" strane maticu,da ne bi kome palo napamet to poć molivat u Japanu jer lako da ne ode sve onda u ..zdu ......nu!
Još ako ti je kontra rupa u japanu dobro je,ali nedaj bog da izađe u Koreji,Tajvanu ili Laosu....,tada bi našu stranu trebalo čak osigurat i sa sigurecom kroz navoj,ili kontra maticom,sigurno je sigurno,s plićakom se ni zajhebavat...
E,da ,i obavezno sikom napunit rupu,da ne bi iscurilo....
lupis je napisao/la:sigurno je sigurno,s plićakom se ni zajhebavat...
Marac je napisao/la:Iz jednog komada je, pa se dvostruko provuče kroz jednu i drugu rupu na bokobranu.
josme je napisao/la:Pratim ovo vaše nadmetanje pa sam se i ja odlučio javiti.Po mojem je najbolje za pjesak i mulj(za kratkoročno sidrenje)uzeti lavor i u njega sipati beton tako da dobijete lećaste blokove(3 kom)sa željeznom armaturom i kukom za vezivanje.Na dno postavite u trokut i to vam je najbolji privremeni vez na takvom dnu.Vežete konopom jer se lanac ne isplati(financijski)Dakako da ovo važi za brodice i gumenjake do 5m.
Ovako bi to izgledalo:
Trenutno korisnika/ca: / i 23 gostiju.