Postao/la detroit » 04. 11. 2012. (19:10)
Pozdrav svima,prvo da pohvalim ove u Keleksu imaju sve šta triba i ako nema nabave brzo i to vrlo male količine za koje bi me drugi trgovci odj...li i po sistemu danas uplatim,faksiram uplatnicu,sutra je na mojoj adresi.
E sada,da čujem šta misle naši meštri od plastike koji su mi do sada puno pomogli svojim postovima,zašalova san cilu novu kabinu na gudi od iverice i sada kitujem i brusim ćoše i obline pa planiram nanjeti gelcoat pa laminirat (naravno iznutra) .
Pošto sam raskroio staru kabinu imam dosta one protuklizne površine na njoj i želim je iskoristiti i uklopiti na kabinu pošto je isti dezen na provi,gazištima...pa sam mislio odrezati dvije ploče cca 40 puta 60 cm izbrusiti plastiku sa naličja i stanjiti rubove do gelcoata pa to zalipit za kalup odozdo i na to laminirati tako da se uklopi u plastiku a protuklizni dio ostaje gore u gelcoatu kojeg bi nanio do rubova tih ploča tako da se sjedini novi i stari gelcoat,ne znam jeste me razumjeli ,ali šta mislite o toj varijanti? Hvala i požurite jer to mi je sada na redu