Drago je napisao/la:Jel ti da bar kamate na te novce ,jer on radi sa tvojim novcem,a i neku proviziju bi ti trebao dat jer je okrenio tvoje i zaradio. Petljarska posla.
...a ja stvarno ne razumin judi šta bi vi tili?!! da vam se još da brod mujte i da još vama neko uplati kapare/kamate ijadu-dvi-tri kuna?!?....uplatiš auto pa ga znaš čekat po misec dana ako nije na lageru tu iza kantuna...a kamoli brod koji je specifičan proizvod...i ne štanca se na tone...
ove priče ja doša kupit (uglavnom bez kune u žepu) pa sad tražin dlaku u jaju su mi totalikus prozirne. ako misliš kupit brod zamirija si toga i toga jer si se već raspita na sto mista i odabra baš toga...dođeš, sidneš, postaviš čovika isprid sebe, staviš nojce na stol i onda se dogovaraš na tenane...bez puno filozofije i trlabrlanja...pljune se u ruku i ajmo...a ne ovo pišit ću kakit ću....i ja odusta od kupnje jer me ovi nije gleda milo....trgovina je posal ka i svaki drugi...i ja brata i prijatelje iman, al u poslu ih ne poznajen, družba je družba, služba je služba...i nema mile lale ni sa jedne strane....i tu je samo ko koga više il manje...jel ...na pošten način nategne...bija ja/ti/on svjesan ili nesvjestan toga...zato se i zove trgovina...inače bi se zvalo stočarstvo ili kako već drugo...