Moderatori/ce: riberer, teranavis, Moderatori
franco je napisao/la:U svakom slučaju kada i ako uđemo u EU bit će više zaštićen nego sada.Npr, u Italiji je počeo lovostaj(fermopesca) i majka država svim ribarima u tom periodu plaća nadoknadu za ne rad.
Očistit će se sva sila pravih malih ribara i "malih" ribara.
Na znanje i ravnanje svima tokom ovog mjeseca dolazi novi pravilnik o ribarskim alatima,koji su usklašeni sa zakonima EU,vidio sam ga i mogu reć da je puno bolje i jednostavnije formuliran nego ovi naši zakoni.
P.S. Lupis ti si ugostitelj ili?
karamba je napisao/la:evo sad smo tu posložili dobre i loše priče pa čemo pomoč čoviku da odluči !
Kalembera spada u pozitivniju priču te bi se tu dalo dodati još par imena koji ljepu lovu uzimaju ali to je šačica morskih vukova , ti ljudi su spojeni s morem , oduzmi mu kaič i taj čovik če se osječati kao invalid , jer je kaič i more dio njega , stoga si dobro napisao da spako tu mora rasčistiti sam sa sobom koliko je spreman dati moru....
50 000 nije puno para ali nije ni malo pa zato kažem da treba razmišljati ...
sritno
lošinj je napisao/la:Meni je nedavno prijatelj uzeo brod od 10 m za 10 000 eura na državnoj aukciji,ali je imao više sreće nego pameti doći do njega.Sada ga pomalo sređuje i na jesen misli poć sa njim na more.Poznam puno ribara i svi imaju lošiji auto od mene,a i moj nije nešto ako je to nekakvo mjerilo.NE žive niš bolje,a stalno rade i kada ne rade.Po meni onaj tko misli ulagat u ribe da možda pričeka godinu dok se ne vidi kakve ćemo zakone preuzet od EU,a do tada jedino mercedesa vozi onaj tko ima ribogojilište.
bgfbluefin je napisao/la:sta mislite jeli dobro vrime za ulaganje u bgf brod za lov na tune?
po mojoj racunici bi se za 30000e moga uzest rabljeni brod od 7 metra i opremit kompletno
naravno ne bi bia ka rokin antares ali bi odradia posa
hoce li ulazak u eu imati utjecaja na ovu vrstu ribolova, da ne ukinu dnevne dozvole pa sta onda radit ?
Trenutno korisnika/ca: / i 22 gostiju.