Moderatori/ce: riberer, teranavis, Moderatori
zore70 je napisao/la:Aha,samo za 4000 kn nema više onih šta valjaju smolu cili dan...kad gurajuči paletar u nekom skladištu dobiju isto love samo bez stirena u krvi i češanja po noći..
A malo sajmova,pa oglasa u nautičkim revijama....
Pa oglas veličine dvi vizitke u hrvatskim nautičkim novinama košta oko 1400kn plus pdv jedno objavljivanje,pa računaj koliko ima novina pa svaki misec..pa sajmovi..splitski sajam štand 4x4 metra u šatoru 35000kn..a tu možeš stavit samo zrcalo od broda..i da ne pričamo dalje...
primorac je napisao/la:
Jekila, jesi ti ikad vidija bačvu poliesterske smole? Jeli ti tata vidija? Nek te odvede u Damora u Kaštela pa zamoli da ti je pokažu, volumen joj je 200 litara, a obično sadrži 220 kg smole. Dakle 2 bačve smole = 440 kg.... Eto sad si sazna još nešto u životu.
Inače, probaj post na koji odgovaraš pročitati sa razumjevanjem, pa onda piši odgovor. Aj sad opet probaj pročitat moj post.
Odokativna metoda je balkanska metoda, a brod se radi prema projektu....
Smola, kad se kupuje na bačve, može se dobiti po 16 kn/kg, plus PDV kod "Keltexa" u Karlovcu, koji proizvodi stakleni rowing i mat, koga zanima nek zove i pita za cijene. Gel coat ima također pristupačne cijene.
jekila je napisao/la: sta, preglup si za postavit sliku?
ili su ti ruke daleko od mozga pa znas samo pizdit po forumu forumu?
ah... nisan nista drugo ni ocekiva. jos jedan serator kojemu je sve pizdarija a nista u zivotu nije napravija. aj drzi se ti svoga lita i mace
josme je napisao/la:Troškovi su troškovi ali je gušt nešto sam napraviti bez obzira koliko to koštalo,jer na kraju imaš unikat koji je samo tvoj i ničiji više.Što se izrade brodice tiče,razum nikada nije pratio srce.
amiklic1 je napisao/la: Kod mene je išlo ko zna koliko uri.
Trenutno korisnika/ca: / i 29 gostiju.