Postao/la Ivica split » 12. 05. 2010. (08:41)
Čak mi se sad to plastificiranje ne čini tolikim baukom, ima u lučici ljudi koji su voljni me nadgledat, teoriju sam naštreba, više me muče pojedine tvrdnje da kolumba može bit prazna, šta dakako pojednostavnjuje i pojeftinjuje cilu situaciju, poneko predlaže ako baš volim toliko da ima piza da je dovoljno ispod ležišta napunit nekim vrićama . Ako je to moguće to bi bilo super. A šta se tiče onih otkud mi 200 kg to je bila od oka procjena jer sam vjerovatno toliko izbacija u škovace tip prije mene ju je toliko i napunija, da sam kariolama nosa. Gledajući o Adrii kao nasljednici ona cila piza 450 kg nevirujem da joj je piz u kolumbi 200 kg. Ako je normalno da ima piz nekih 30-40 kg onda izgleda moguće i to sa ležajevima , Sad mi se čini da sam bija malo i poteži na moru. Moja istranka garant nije težila samo 450 kg, Šta se tebi čini i o ovim novim idejama. Definitivno piza triba imat. Ma na kraju ću zavolit krpat brod, kad odem u penziju kupit ću dva tri onako da ih rastavljam sastavljam, hehe