Moderatori/ce: riberer, teranavis, Moderatori
unije je napisao/la:ne, radi se o pravljenju kasuna na licu mjesta za opremu na brodovima i objektima uz more koji su već ugrađeni i u funkciji. ti boksovi bi trebali biti zapremine oko 0,5 m3 cca, relativno nepravilnih oblika kao i prilagodba prostoru gdje se to nalazi. htio bih izbječi rad sa staklenim vlaknima u svakom slučaju. sada ispada da je coremat mekan, znači trebalo bi nešto kao table stirodura od cca 1cm debljine i da je to zalit sa smolom pa da bude čvrsto. ...
ako ne preostaje mi klasika, šaguma od kartona ili lesonita i valjak i šetaj
porer je napisao/la:Unije ovo sa stirodurom je super varijanta. Lako se reže, oblikuje, spoji se ljepilom i onda prva ruka lagana mata pa druga (i treća) 450. Puno bolje, lakše i brže nego sa šperom. Ono što sam ja gore napisao za kabinu koju su tu radili odnosi se na to da je kabina ružna kao noć, kandidat za kašun godine a ne na kvalitetu radova
unije je napisao/la:ne, radi se o pravljenju kasuna na licu mjesta za opremu na brodovima i objektima uz more koji su već ugrađeni i u funkciji. ti boksovi bi trebali biti zapremine oko 0,5 m3 cca, relativno nepravilnih oblika kao i prilagodba prostoru gdje se to nalazi. htio bih izbječi rad sa staklenim vlaknima u svakom slučaju. sada ispada da je coremat mekan, znači trebalo bi nešto kao table stirodura od cca 1cm debljine i da je to zalit sa smolom pa da bude čvrsto. ...
ako ne preostaje mi klasika, šaguma od kartona ili lesonita i valjak i šetaj
primorac je napisao/la:Ama Coremat je mekan kao štraca u sirovu stanju, bez smole.... U kompozitu je vrlo čvrst i lagan... Sa obje strane treba mu jedan sloj vune minimalno, dakle bez valjka nema posla.
Trenutno korisnika/ca: / i 4 gostiju.