Kapo je napisao/la:Danas kupio "DAX", nekih 17 kn u Konzumu. Pa ćemo isprobati za produženi vikend...
.. ii?? jesi zadovoljan?
Moderatori/ce: riberer, teranavis, Moderatori
Kapo je napisao/la:Danas kupio "DAX", nekih 17 kn u Konzumu. Pa ćemo isprobati za produženi vikend...
aladin je napisao/la:Malo OT ali vezano na ovu sliku Gdje si to kupio? Zapravo me zanima tko drzi Yahticon proizvode Imam dugo njihovu polituru za inox i izvrsna je a trebao bih polako novu
joze je napisao/la:Kapo je napisao/la:Danas kupio "DAX", nekih 17 kn u Konzumu. Pa ćemo isprobati za produženi vikend...
.. ii?? jesi zadovoljan?
aladin je napisao/la:Malo OT ali vezano na ovu sliku Gdje si to kupio? Zapravo me zanima tko drzi Yahticon proizvode Imam dugo njihovu polituru za inox i izvrsna je a trebao bih polako novu
Kapo je napisao/la:joze je napisao/la:Kapo je napisao/la:Danas kupio "DAX", nekih 17 kn u Konzumu. Pa ćemo isprobati za produženi vikend...
.. ii?? jesi zadovoljan?
Pa......tako-tako....kad ga našpricaš i obrišeš ostavlja neki masni sloj...:
joze je napisao/la:
meni treba samo za oprat malo plastiku na pasari jer je plastika poprimila crnu šporkicu pa još ako budem vozia turiste i to da mu vratim sjaj bijele boje
ivan3 je napisao/la:joze je napisao/la:
meni treba samo za oprat malo plastiku na pasari jer je plastika poprimila crnu šporkicu pa još ako budem vozia turiste i to da mu vratim sjaj bijele boje
Neznaš ni crivo na tomosu prominit, nemoj se igrat sa vožnjama turista, a pogotovo ne na malome brodu, negdi ćeš ostat pa će bit sr@**a...
Samo dobronamjeran savjet.
teo_ribar je napisao/la:ma najbolje da ti prominiš i onaj svoj potpis
hvali more drž se kraja
Trenutno korisnika/ca: / i 5 gostiju.