ab ovo je napisao/la:Odi u Lučku upravu po Ugovor o korištenju veza.
Pa zašto mi ga nisu poslali ili zašto me nisu zvali da ga potpišem????????
Moderatori/ce: riberer, teranavis, Moderatori
ab ovo je napisao/la:Odi u Lučku upravu po Ugovor o korištenju veza.
gollum je napisao/la:A se zna sta o onoj lucici sto bi trebala biti iza Brajdice, vidim da ovi samo nasipavaju jos malo pa ce doc do hotela Jadran.
gollum je napisao/la:A super, bas sam se ponadao da cu mozda dozivjeti da ubodem neki vez u ovom gradu.
Kvarner76 je napisao/la:gollum je napisao/la:A super, bas sam se ponadao da cu mozda dozivjeti da ubodem neki vez u ovom gradu.
Cudno je da Rijeka, najveci lucki grad na moru i nemozes naci vez. Jadno
malub1 je napisao/la:Kvarner76 je napisao/la:Cudno je da Rijeka, najveci lucki grad na moru i nemozes naci vez. Jadno
A po čemu je to Rijeka najveći lučki grad na moru?
malub1 je napisao/la:Kvarner76 je napisao/la:gollum je napisao/la:A super, bas sam se ponadao da cu mozda dozivjeti da ubodem neki vez u ovom gradu.
Cudno je da Rijeka, najveci lucki grad na moru i nemozes naci vez. Jadno
A po čemu je to Rijeka najveći lučki grad na moru?
gollum je napisao/la:Ma uzas, ovih par lucica sto imamo je pretrpano preko svake mjere a novih nema na vidiku. Meni je barka na frendovom vezu u mrtvom, ali to nije zauvijek i tamo ne mozes staviti nikakvu barku s kabinom, a i da mozes nebi tamo vezao barku skuplju od 1000 eura ni u ludilu jer i ovu sto imam sam vec morao popravljat.
Kvarner76 je napisao/la:gollum je napisao/la:Ma uzas, ovih par lucica sto imamo je pretrpano preko svake mjere a novih nema na vidiku. Meni je barka na frendovom vezu u mrtvom, ali to nije zauvijek i tamo ne mozes staviti nikakvu barku s kabinom, a i da mozes nebi tamo vezao barku skuplju od 1000 eura ni u ludilu jer i ovu sto imam sam vec morao popravljat.
Meni je poznanik uhvatio vez na kantridi, kod stadiona, znam da je jako dugo cekao priliku, i sam kaze da je to bila cista sreca jer nac vez je premija. Inace par njih koje znam drze na suhom vezu jer im je to jedina opcija za sada.
Trenutno korisnika/ca: / i 19 gostiju.