pero je napisao/la:josme je napisao/la:fušeraaaaajjjjjjj
Ja mislim da nema teme di se ti nemisas a tvoja pojava je nejasna meni a i drugima,da si barem nesto napisa,objasnio ili ama nista ,pa zasto se javljas onda ?
Isto tako se ubacujes na temi izracun optimalnoga motora pa na spricanju kopera pozivas nas na jance i onda te nema ni cut dalje i tako na puno tema,zato bolje ako nemas sta napisat da nista nepises nego da se ubacujes pametovat di ti nije misto !
Sto ti mislis da talijansko brodogradiliste Sessa ( http://www.sessamarine.com/_vti_g1_0_as ... _1_.sphtml ) bez kontrole kvalitete plovila na kraju isporucuju proizvod kupcima ?
Ako je sam vlasnik kriv sto se desilo sta onda ?
..Pero,Pero....moja pojava ti i ne mora biti jasna,jer je drugima jasnija koji su često na forumu i koji me znaju i poznaju...forum je slobodan za sve ....toliko o tome..
..a ima i tema gdje me nema...pa ako ti smetam....
...a niti ovaj tvoj komentar ništa ne kaže:
pero je napisao/la:H2O , si siguran ?
.. a što se tiče janjaca..ja vas nisam pozivao nego slao na janjca da izgladite nesporazume(krivo si shvatio)
e sada....nekome sam ovo napisao:
"U večini slučaja takvi mjehuri se javljaju jer nije istisnut zrak do kraja kod lameliranja..a najčešće se to dešava zbog aljkavosti nekog djelatnika koji je dopustio da padne neka krupnija čestica (smeće)koju je kasnije prekrio sa navlaženim (nasmoljenim) matom a da nije prethodno namazao gelcoat sa smolom...u tom slučaju mat prelazi preko šporkece oko koje nastaje zračni mjehur,a znamo da se zrak širi na toplini ,pa s vremenom gelcoat oslabi i pojavljuje se mjehur na površini...u slučaju da se na mjehuru pojavi i poroznost,tada dolazi i do osmoze....ako nema osmoze ti plikovi se lako rješavaju sa kitanjem..."..
...sada je pitanje dali je to original plastika ili je netko popravljao sessu.. a osim toga kontrole gotovih brodica ne kažu dali je ima ili kada će osmoza-ona dođe....toliko i o tome
..sada OK ???